Metoda Andravita

 

 

Zdravje ne pride vedno iz zdravila.
Največkrat pride iz mirnega uma, mirnega srca in mirne duše.
Zdravje pride iz smeha in ljubezni.
--- Rumi ---

 

Če imate tudi vi že dalj časa težave s svojim zdravstvenim stanjem in ste mogoče že preizkusili katero od metod zdravljenja, uživate zdravo prehrano in prehranska dopolnila, imate po svojem mnenju dokaj zdrav slog življenja, pa vseeno vidnih rezultatov še ni na obzorju. Potem vas vabimo, da se oglasite na metodi Andravita, ki je nastala po desetletni praksi na osnovi raznovrstnih težav naših strank.

Pri metodi Andravita obravnavamo človeka kot fizično, energijsko in duhovno bitje.

 

Obravnava fizičnega bitja

Pregledamo osebno zdravstveno zgodovino in opravimo pogovor o zdravstvenem stanju. Nato sledi bioresonančno testiranje, ki nam nudi hiter in natančen vpogled v zdravstveno stanje. Po opravljenem testiranju predstavimo stanje organizma in morebitne obremenitve ter dodamo svoje videnje možnih ukrepov ter potrebnih obravnav. Vabimo, da si o poteku diagnostike preberete tukaj.

 

Obravnava energijskega bitja

Poleg trdnega fizičnega telesa ima človek tudi finosnovna telesa, ki jih poznamo pod skupnim imenom aura. Bolezen ne nastane naenkrat, ampak nastaja več leč in se najprej zazna na energijski ravni. Vedno bolj se seznanjamo z novimi odkritji, da obstaja velika povezanost uma in materije ter da nam dedna zasnova v celoti ne kroji življenja (Epigenetika - Bruce H. Lipton). Ker menimo, da je skrb za energijsko telo še veliko bolj pomembna kot skrb za fizično telo, velik del namenimo pregledu metafizičnih vzrokov bolezni in se s tem še bolj dotaknemo vzroka bolezni ne samo simptomov. Metafizični vzroki bolezni so plod naših misli, prepričanj, vzorcev in navad, ki se izoblikujejo v življenju. Čeprav so bolj skriti, imajo na naše zdravje velik vpliv. Poznamo jih tudi pod imenom psihosomatski vzroki bolezni.

 

Obravnava duhovnega bitja

Vsak človek ima v sebi dušo, ki je izvor čiste zavesti. V materialnem svetu duša v skladu s svojo dharmo (življenjskim namenom) preobraža osebnost, ki se dharme običajno ne zaveda.
Za prisostvovanje na tej obravnavi ne potrebujete nikakršnega predznanja oz. stališča na temo duše, saj s pomočjo vedske astrologije na praktičen in uporaben način predstavimo vaše trenutno življenjsko obdobje, ter svetujemo primerne ukrepe v razmišljanju in delovanju, ki bi vas in posledično vaše zdravje najbolj podprlo.

Metoda Andravita se lahko izvede v celoti naenkrat ali po posameznih delih.

Kontakt

Polona Malovrh Bajželj, mag. farm.

Andravita d.o.o.
Ziherlova 38
1000 Ljubljana

T: 070 258 308
E: info@andravita.si

Kontaktni obrazec