Potek obravnave

Diagnostika – obravnava fizičnega bitja, test Bicom

Ob prvem obisku najprej pregledamo osebno zdravstveno zgodovino in opravimo pogovor o težavah zaradi katerih prihajate. Nato sledi bioresonančno testiranje, ki nam nudi hiter in natančen vpogled v zdravstveno stanje. Zato lahko opravimo bioresonančno testiranje tudi kot preventivni pregled. Postopek je popolnoma neboleč in zelo primeren za ugotavljanje zdravstvenega stanja otrok.

V času bioresonančnega testiranja sedite v oddaljenosti 30 - 50cm od izhodne elektrode. Lahko berete, rišete, meditirate, … Odsvetujemo pa, da imate pri sebi kovinske predmete in naprave z viri sevanja (npr. mobilni telefon, prenosni računalniki, ...). Otroci si lahko krajšajo čas z igranjem.

Bioresonančno testiranje opravljamo s testnimi ampulami, ki vsebujejo vzorec določene substance ali pa frekvenčni vzorec določene substance oz. stanja. Uporabljamo veliko število zelo kvalitetnih testnih ampul Terapevtske hiše Martin Keymer, A.E. Baklayan in Dr. P. Schumacher.

Naše bioresonančno testiranje vsebuje pregled:

  • energijskega stanja meridianov in organov, ter procesov v njih
  • obremenitve z elektrosmogom, geopatijo in drugimi sevanji,
  • miazem, otroških bolezni in obremenitev s cepivi
  • obremenitve z glivicami, bakterijami, virusi, paraziti
  • obremenitve s težkimi kovinami in pesticidi
  • prisotnosti borelije
  • prisotnosti žarišč v telesu
  • hormonskega stanja
  • alergij (na hrano, pršice, pelode, živalsko dlako,...)

Po opravljenem testiranju predstavimo stanje organizma in morebitne obremenitve, ter dodamo naše videnje možnih ukrepov ter potrebnih obravnav. Skupaj iščemo individualne rešitve, ki vam olajšajo prehod na zdrav življenjski slog.

Testiranje s svetovanjem traja od 1,5h.

Če imate občutek, da z vašim zdravjem nekaj ni v redu, ali si želite preventivno pregledati stanje organizma, vas vabimo na Osnovni pregled in testiranje Bicom. Svetujemo, da si že pred obiskom preberete nasvete za zdrav življenjski slog, ki smo jih praktično preizkusili v naši desetletni praksi.

zdrav življenjski slog

Tretma in svetovanje

Po bioresonančnem testiranju za vas pripravimo načrt obravnave, ki vsebuje predvideno tretmajev in ukrepe za krepitev zdravega življenjskega sloga. Cilj bioresonančnega tretmaja ni preprečevanje simptomov, temveč krepitev lastnih ozdravitvenih sposobnosti organizma. Ob vsakem obisku nudimo individualno svetovanje, ki omogoča lažji prehod na novi način življenja.

V času tretmaja udobno sedite na stolu. Na telo namestimo dovodne in odvodne elektrode, ki so povezane z Bicom aparatom, na katerem nastavimo različne programe. V času obravnave elektromagnetna nihanja telesa ali snovi potujejo najprej v aparat, ki jih glede na način obravnave program spremeni in potem naprej po dovodni elektrodi nazaj v organizem. Obisk traja 45 min. Po končani obravnavi je potrebno popiti čimveč vode.

Tretmajev ne izvajamo v času nosečnosti.

Uspeh bioresonančne obravnave je v veliki meri odvisen od zmožnosti posameznika, da spremeni obstoječi način življenja in morebitne razvade. Potrebno je slediti podpornim ukrepom, ki krepijo zdrav način življenja. V času izvajanja tretmaja je potrebno uživati polnovredno hrano (se izogibati svinjskemu mesu, hitri prehrani in sladkorju) in, če je potrebno upoštevati predpisano dieto, piti veliko čiste vode, se dovolj gibati in spati, ter izvajati ustrezno nego (posebno pomembno pri težavah s kožo). Edino obravnava skupaj s sodelovanjem posameznika zagotavlja, da bo potek zdravljenja uspešen. Pomembno je, da spremembe načina življenja, ki jih osvojimo v toku obravnave, gojimo tudi naprej in s tem zdravje ohranjamo dolgoročno.

zdrav življenjski slog

Kontakt

Polona Malovrh Bajželj, mag. farm.

Andravita d.o.o.
Ziherlova 38
1000 Ljubljana

T: 070 258 308
E: info@andravita.si

Kontaktni obrazec