Ponavljajoči bronhitisi, bronhiolitisi

Ponavljajoči bronhitisi.Bronhitis je vnetje bronhijev (sapnic). Bronhiolitis je vnetje najmanjših bronhijev in prizadene največkrat majhne otroke. Bronhitis lahko preide v kronično obliko in ga srečamo tudi pri odraslih ljudeh. Znani dejavniki tveganja so: kajenje, splošna onesnaženost zraka, onesnaženost zraka s prahom (na delovnem mestu, v stanovanju,..), genetski dejavnik.

Zdravljenje z bioresonanco

Osnovni pregled in testiranje Bicom nam nudi celosten vpogled v zdravstveno stanje osebe in o možnih vzrokih. Pozornost namenimo virusni in bakterijski okužbi, možna prisotnost alergij (link glej alergije pri otrocih), ostale obremenitve, ki oslabijo imunski sistem. Posebna pozornost je namenjena alergiji na kravje mleko in zastoju sluzi v dihalnih poteh.

Ostali ukrepi

V primeru alergije na kravje mleko je potrebno kravje mleko in mlečne izdelke iz prehrane v celoti izločiti. To pomeni tudi izogibanje živilom, kjer je mleko dodano (mleko v prahu in sirotka sta pogost dodatek grisinom, piškotom, kruhu,..).

Preberite si nasvete za zdrav življenjski slog.

 

Jana

jana*Slika je simbolična"Eno leto star sin je imel stalno težave z dihanjem, ki ga je vedno spremljala tudi visoka vročina in kašelj. Pozimi v letu 09/10 sva bila večkrat v bolnici, z diagnozo bronhiolitis, kjer so mu dajali kisik in Ventolin. Kasneje so mu predpisali tudi vsakodnevno jemanje Singulair-ja. Še ene take sezone nisem hotela imeti, zato sem poiskala alternativne možnosti.

 

Odločila sem se za bioresonanco, obiskovati sva jo začela poleti 2010. Sinu je bila...

Preberite več o Janini izkušnji...

Kontakt

Polona Malovrh Bajželj, mag. farm.

Andravita d.o.o.
Ziherlova 38
1000 Ljubljana

T: 070 258 308
E: info@andravita.si

Kontaktni obrazec