Stalna utrujenost in stres

stresDaljše obdobje utrujenosti običajno nastane kot posledica prezahtevnih delovnih okoliščin na delovnem mestu (npr. podaljšanje delovnega časa) ali v domačem okolju (npr. skrb za majhne otroke). Odpravimo jo lahko s sproščujočim oddihom, rekreacijo in počitkom. V primeru, da nam le to ne pomaga, je potrebno razmišljati o izgorelosti. V tem primeru je potreben natančen urnik obremenitev in razbremenitev, zelo koristna je psihoterapija. V primeru utrujenosti brez utemeljenega razloga gre verjetno za obremenjen organizem z nizko vitalnostjo (disbioza in glivice, paraziti, alergije,...).

Bioresonančno zdravljenje

Z  osnovnim pregledom in testiranjem Bicom dobimo celosten vpogled v zdravstveno stanje osebe in celoten spekter obremenitev telesa, ki spodkopavajo vitalnost. Običanju velik del namenimo razstrupljanju organizma in osvojitvi novega življenskega sloga, ki omogoča dolgoročno vitalnost.

Ostali ukrepi

Preberite si nasvete za zdrav življenjski slog.

 

Eva

eva*Slika je simbolična"Pride v življenju trenutek, ko ti telo daje jasne znake, da nekaj pa res ne deluje kot bi bilo treba. Jaz sem konkretno to začutila v obliki neke stalno prisotne utrujenosti in razpoloženja, slabe prebave, slabe kože in še bi se kaj našlo.Na informacije o bioresonančni terapiji sem naletela že kakšno leto prej, kot sem se dejansko zanjo odločila. Lahko bi rekla, da se je nek premik v meni zgodil, ko sem kupila knjigo Resnice in...

Preberite več o Evini izkušnji...

Kontakt

Polona Malovrh Bajželj, mag. farm.

Andravita d.o.o.
Ziherlova 38
1000 Ljubljana

T: 070 258 308
E: info@andravita.si

Kontaktni obrazec