Skip to main content

Email: info@andravita.si | Tel: 070 258 308 | Delavni čas: po naročilu

DUHOVNO VODSTVO

 

Resnica terja velik trud, odkrivanje, tveganje,
in od vas zahteva, da sami stopate po poti,
po kateri pred vami ni potoval še nihče.

~ OSHO ~

Predaja sporočil duhovnega vodstva

Ali ima vsak človek duhovne vodnike?

Vsak človek ima duhovne vodnike, ki ga spremljajo na njegovi življenjski poti. So višje oblike zavesti, ki nas kot dušo spremljajo skozi življenje – vodijo nas kot tihi notranji glas, ki nas usmerja k potrebnim izkušnjam. So tudi močni vir navdiha pri našem ustvarjalnem delu, ki ga opravljamo na Zemlji.

Kako zaznavamo sporočila duhovnega vodstva?

Vsi na svoj način zaznavamo sporočila lastnega duhovnega vodstva. Včasih enostavno dobimo odgovor, včasih se nam v tišini odkrije neko sporočilo, včasih pa nas prešine določeno vedenje, o katerem do tedaj nismo vedeli nič. Količina in vrsta sporočil je odvisna od naših zaznav – nekateri jih bolj čutijo (so jasnočutni), drugi slišijo (so jasnoslišni), nekateri dobijo idejo in vedenje (so jasnovedni) in tega, koliko se odpremo tem tihim sporočilom oz. koliko pozornosti jim posvetimo. Poleg tega velja, da človek vedno zaznava znotraj svojega resničnega sveta, zato je zelo pomembno kaj pomeni za nas resnični svet. Svoje zaznave, ki omogočajo spremembo lastnega resničnega sveta, si lahko krepimo od zunaj (npr. z novo tehnologijo, ki omogoča bolj natančne meritve ali zazna obstoj nečesa, kar do sedaj nismo poznali) ali s pomočjo od znotraj (s čiščenjem telesa in duhovno prakso). Stik z duhovnim vodstvom krepimo s svojo predanostjo temu namenu in redno duhovno prakso.

Moja zgodba stika z duhovnim vodstvom

V življenju vedno pridejo situacije, ki so na prvi pogled slabe in vendar so prišle z namenom, da nas postavijo na našo pravo pot. Ko sta se mi rodila otroka in smo v kratkem času prešli v stanje kronične obolelosti, sem se v solzah pogosto spraševala, zakaj se je to zgodilo prav nam. Takrat sem našla moč komplementarne medicine in se odločila, da se ji v polnosti prepustim in zapustim farmacijo. Da ima človek mogočne samoozdravitvene sposobnosti, ki jih je moč krepiti in spodbujati, se mi še danes zdi nekaj posebnega. Po približno desetletju dela z bioresonanco sem doživela, da so zunanje avtoritete želele ukiniti moje delo. Ker takrat nisem bila ravno v najboljši telesni kondiciji, je moje telo to sprejelo po svoje. Začela sem z raznimi tehnikami za samopomoč, najbolj pa mi je pomagala meditacija, ki sem jo na srečo (gotovo z namenom) začela redno uvajati v svoje življenje že nekaj let nazaj. Včasih sem zaradi neprespanih noči, več ur presedela v tišini in sama s seboj. Potem se je nekega dne zgodilo, da sem zaslišala nek glas, ki mi je govoril. Nisem vedela kaj naj s tem, poleg tega pa tudi nisem bila čisto prepričana, ali sem pravilno slišala. Vendar pojavljanje glasu nadaljevalo. Prihajala so razna sporočila, ki so sčasoma dobila nek smisel in namen. Dojela sem, da sem v stiku z duhovnim vodstvom, ki ne glede na situacijo, skrbi za vsakogar izmed nas. Sčasoma mi je uspelo, da sem lahko vzpostavila tudi stik z duhovnimi vodniki druge osebe in ji predala osebna sporočila.

Predaja sporočil

Darilo, ki sem ga prejela iz duhovnega sveta – t. i. sposobnost pogovora z vodniki, sedaj delim z vami. V kolikor sami še nimate razvitega stika s svojimi vodniki, da bi prejeli konkretne napotke in sporočila, se lahko namesto vas z njimi povežem jaz. Vodniki vam lahko odprejo povsem nov pogled na situacijo in vas usmerijo kam pogledati oz. v katero smer kreniti. Sporočila vodnikov so običajno zelo ljubeča, spodbudna, razumevajoča in spremlja jih pomirjujoča energija, ki nam da vedeti, da zares nikdar nismo sami.

Če bi želeli zase prejeti sporočila vašega duhovnega vodstva ali imate zanje določena vprašanja, se lahko naročite na posredovanje njihovih sporočil s spodnjim obrazcem. Prejeli boste nadaljnja navodila, sporočila vaših vodnikov pa bom za vas posnela in vam jih poslala na vaš elektronski naslov. Posnetek, ki ga prejmete, traja običajno do ene ure in vam je kadarkoli na voljo za poslušanje. Svetujem, da posnetek poslušate večkrat, saj so sporočila vodnikov lahko strnjena in simbolična.

Za vas sporočila predaja Polona.

Izkušnje strank.

Za dodatne informacije o naših storitvah oziroma za naročanje nam pišite.

*Ob upešni izpolnitvi obrazca boste prejeli potrditveni email. V nasprotnem primeru nas kontaktirajte direktno na 070 258 308 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..