Skip to main content

Maja

Maja

Minilo je osem let pregledov, preiskav, zdravil,… vendar se je alergija spet in spet pojavljala. Zdelo se mi je nemogoče, da se bi morala sprijazniti, da je temu pač tako in da bo sin vse življenje moral uživati zdravila za blaženje težav, pozdraviti pa je bilo to »nemogoče«.

Kadar sem izpostavila vprašanje o vzrokih, kajti če bi spoznali vzroke za pojavljajočo se alergijo, bi se dalo najti način in jo tudi pozdraviti, sem naletela na začudene poglede, gluha ušesa ter novo škatlico antihismatikov ter kapljic za oči …

Pa vendar se je vztrajnost izplačala ter sem se seznanila z go. Polono Malovrh (Andravita d.o.o.), ki mi je strokovno in enostavno predstavila bioresonančno zdravljenje. Priznam, da sem imela sprva pomisleke, na koncu pa prišla do zaključka, da slabše kot je, ne more biti in sem se odločila da preizkusimo, če stvar deluje.

Torej, najprej smo poiskali moteče dejavnike, ki so povzročali tako hude težave z vnetjem oči. Z veseljem lahko povem, da so bili rezultati opazni že po nekaj terapijah. Seveda pa brez popolnega upoštevanja navodil in priporočil terapevtke ne gre. Ni lahko. Spremeniti je bilo potrebno prehrano ter določene življenjske navade. Prva moja reakcija seveda je bila, da to nikakor ne bo mogoče, kako bomo živeli brez teh ali onih sestavin?! Kako naj prepričamo najstnika, da določenih stvari »niti pod razno« ne sme jesti!?

Vendar je šlo. Ko se danes ozrem eno leto nazaj, je bilo vredno vsakega trenutka. Z voljo smo razvozlali in odstranili okostenele vzorce, ki so nas tiščali v mlakužo slabega počutja ter manjših in večjih zdravstvenih nadlog.

Letos je prva pomlad in poletje, ko sin ni vzel še niti enega zdravila za blaženje simptomov. Zelo pomembno pa se mi zdi tudi to, da je dojel kaj pomeni imeti zdravo, prečiščeno telo in biti poln tiste zdrave energije, da se res lahko veseliš življenja. Nepopisni so občutki, ko opazuješ spet zdravega, veselega in radostnega otroka …