Skip to main content

NOTRANJA RESNICA - ZDRAVJE

INDIVIDUALNI COACHING PROGRAM ZA ZDRAVJE (v živo preko spleta)

Individualni coaching program zate, če imaš diagnosticirano bolezen oz. se želiš izogniti napakam v življenju, ki bi lahko vodile do takšnih stanj.

Pridobi občutek miru in hkrati zmage, ko v samo treh urah programa prejmeš jasna navodila svojega duhovnega vodstva, spoznaš ključne korake za ohranjanje zdravja ter postaneš soustvarjalec/soustvarjalka svojega blagostanja in dobrega počutja.

Primerno zate, ki imaš svoj posel, družinske in družabne obveznosti, ne da bi moral/a vzeti dopust ali popolnoma prekiniti vsakdanje življenje. Namen je pridobiti konkretne rešitve za lastno blagostanje, brez potrebe po branju 63 knjig o zdravju ali porabljanju več ur dnevno za raziskovanje različnih metod zdravljenja za lastno stanje.

IMAŠ ŽE VSEGA DOVOLJ IN SI ŽELIŠ NAJTI NAČIN ZDRAVLJENJA, KI RESNIČNO DELUJE ZATE?

Ves čas prihajajo nove informacije o preprečevanju bolezni in načinih zdravljenja, v tvoji glavi pa je samo še večja zmeda. Občutek imaš, da si postal poligon za prejemanje nasvetov in ne moreš izluščiti bistva.

Tvoji bližnji - prijatelji, sorodniki, sosedje in sodelavci - ti neprestano delijo svoje pozitivne izkušnje in nasvete, ki so jim pomagali, vendar se v tvoji glavi zbirajo zgolj različni koščki informacij, ki ti ne omogočajo jasnega razumevanja situacije.

POPOLNA OBNOVA TVOJEGA ZDRAVJA IN IZBOLJŠANJE POČUTJA STA POVSEM DOSEGLJIVA CILJA.

Pridobil/a boš vpogled v vzroke za nastalo stanje in lastne korake, ki krepijo tvoje zdravje.

Pridobil/a boš načrt krepitve zdravja, ki bo popolnoma prilagojen tebi in tvojemu življenjskemu slogu, ne pa dodatno obremenjujoč; nasprotno, prinašal ti bo vsakodnevno zadovoljstvo in veselje.

PROGRAM BO DELOVAL ZATE, NE GLEDE NA TO, DA:

 • je tvoj dan že sedaj poln obveznosti,
 • si človek, ki do sedaj še ni preizkusil nobenega podobnega programa,
 • si že v procesu zdravljenja in premišljuješ, ali bi dodal/a ali spremenil/a kaj,
 • imaš prepričanje, da se moraš sam/a spoprijemati s svojim zdravljenjem.

Tanja

Kronična bolezen je bila tokrat močnejša od mojega telesa in me prikovala na bolniško posteljo. Ko nisem znala naprej, sem zaprosila za sporočilo duhovnega vodstva.

Sporočilo sem prvič poslušala z odprtimi usti. Sezulo me je. Kako natančen opis mojega stanja. Vsega, kar se dogaja v meni, česar ne upam priznati niti sebi, kaj šele okolici. Kako pomembno je izražanje moje resnice. Kako pomembno je čiščenje, detox telesa, uma in srca. Kako pomembna so čustva, čutenje , izražanje in jok.

Navodila za naprej so jasna, preprosta, a neverjetno močna. Čutim, da sem na sicer dolgi, a pravi poti, da se izkopljem iz svojih čustvenih bolečin, jih izjočem in končno zaživim svoje dušno poslanstvo.

Polona, hvala iz ❤️.

Tanja

Alenka

V zadnjih letih sem imela vedno več težav od kroničnega kašlja, težav s kožo, bila sem utrujena, zaradi prevzemanja veliko dela in zahtevnih projektov sem bila neprestano pod stresom, nisem spala, kar je v trenutku sodu izbilo dno. Ob poslušanju posnetka me je najprej dušilo, jokala sem, proti koncu pa zadihala s polnimi pljuči in odločena, da delam na sebi po navodilih s posnetka: s poslušanju svoje notranje intuicije, z vajami poslušanja svojega srca. Spoznanja, ki sem jih prejela, so tako resnična, že prej so se pojavljala, a v precej nejasni obliki. Določena spoznanja so me presenetila. Naj povem le enega od njih: tudi doma sem preveč zadev naredila sama, se jezila na ostale člane, namesto, da jih preprosto prijazno prosim za pomoč. Dobila sem jasne namige za moja vprašanja, pojasnila vzrokov mojih težav, usmeritev glede tega, kaj me veseli, kako sem povezana z naravo in naj to čuvam, kako naj iščem srčne ljudi in nove izzive glede službe... Dobila sem moč, da bom sporočilo večkrat prebirala. Posnetek mi je dal izhodišča za delo na sebi.

Poloni sem neizmerno hvaležna za to poslanstvo, ki ga sami v sebi žal izgubljamo in vse premalo poglobljeno iščemo. Naj nas vodi srce!

Vsakemu, ki se znajde v precepu, toplo priporočam, da preko Polone pridobi spoznanja o sebi in napotke kako izboljšati svoje in življenje svojih bližnjih!

Alenka

Maja

Za mano je nekaj let psihoterapije, da sem prišla bolj v stik s čustvi in potrebami, katere zdaj v bližnjih odnosih lažje izrazim. Marsikaj mi je postalo bolj jasno, saj sem bolje spoznala Kdo sem in Kaj potrebujem. Duhovno vodstvo je odgovorilo na neka vprašanja, ki so globlja od potreb (npr.: “Zakaj me ves čas spremlja občutek, da sem za Vse sama”) in je osmislilo nekatere odločitve in poti (npr. Vztrajanje v službi, občutek utrujenosti zaradi Pehanja za cilji, ki niso moji...). Polona je izredno Lepo in jasno ubesedila kakšna naj bo moja pot, da bom bolj v stiku s sabo in posledično bolj zadovoljna na področjih, ki sem jih v vprašanjih izpostavila. Skrajšala je pot iskanja odgovorov oz. razumevanja situacij in odločitev in mi pokazala pot Kako sprejeti nekatere stvari v življenju tako kot so, z razumevanjem zakaj je tako zame najbolje.

Maja


TA PROGRAM JE PRIMEREN ZATE, ČE:

 • si želiš soustvarjati lastno zdravje in se aktivno vključiti v proces zdravljenja in preprečevanja bolezni,
 • iščeš metodo, ki bo najbolje delovala zate in za tvoj način življenja,
 • se zavedaš, da obstaja več možnosti zdravljenja ter verjameš, da je izbira prave metode ključnega pomena za uspeh,
 • si že vključen/a v določen program zdravljena in želiš pridobiti dodatne informacije, ki bodo okrepile tvoje zaupanje v potek zdravljenja.

NI PA ZATE, ČE:

 • ne želiš aktivno sodelovati v svojem procesu zdravljenja in preprečevanja bolezni,
 • te ne zanima raziskovanje vzrokov za tvoje trenutno stanje ali možnosti zdravljenja,
 • pričakuješ, da pride nek zunanji rešitelj in te reši,
 • se ti zdi najbolje, da živiš tako kot do sedaj in da nima smisla raziskovati lastne notranje vzroke, ker bi se lahko stanje samo še poslabšalo.

KAKO PROGRAM POTEKA?

PRVI KORAK

Postaviš 3 svoja vprašanja, na katera trenutno želiš odgovor in pošlješ na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

DRUGI KORAK

Za namen vsakdanjega delovanja ima človek v možganih prisotno beta možgansko valovanje (zelo hitro valovanje). Vemo pa, da stik s seboj običajno navežemo v bolj umirjenih stanjih, kjer so prisotna bolj umirjena možganska valovanja (alfa, teta in delta). Za pridobitev odgovorov jaz zato uporabljam kanalizirano meditacijo, ki ji rečem Sporočila duhovnega vodstva.

Odgovore na tvoja vprašanja, ki jih pri tem pridobim, posnamem. Posnetki so običajno dolgi od 1 do 2 uri.  Odgovore poda Zavest spraševalca in ne odražajo mojega osebnega mnenja. Posnetek pošljem na tvoj elektronski naslov in je namenjen večkratnemu poslušanju, da »aha momenti« nastajajo znova in znova.

Kako ti to koristi?

Lahko postaviš čisto konkretna vprašanja v zvezi zdravjem npr.: » Kaj je trenutno najbolj pomembno za podporo fizičnega telesa?«

Če se odločaš med dvema možnostma A in B, lahko preko sporočil dobiš izrisan scenarij za vsako pot in lažje sprejmeš odločitev.

V primerih, ko se bolezen pojavi zaradi neskladja s tvojimi željami, sporočila prinašajo rešitve, ki upoštevajo tvoje želje in razkrivajo več možnosti, kot jih sam zaznaš.

Sporočila te spodbujajo k delovanju v skladu s tabo in vsebujejo konkretne napotke za začetek zdravljenja.

Sporočila so zelo individualno prilagojena, kar se odraža v napotkih in tonu glasu v posnetku. Lahko dobiš umirjen ton, ki pomirja ali pa motivacijski ton, ki te spodbudi k delovanju.

TRETJI KORAK

Po sporočilih se srečava na evalvaciji (45 minut v živo preko spleta), kar pomeni razlago dobljenih sporočil. Pomeni, da jaz pred tem tvoj posnetek poslušam in pripravim načrt delovanja. Evalvacija je nastala kot rezultat večletnega pogovora s strankami, ki so želele sporočila prevesti v konkretne napotke in akcije v vsakdanjem življenju.

Človek včasih težje sliši glas svoje intuicije oz. ima v sebi neke miselne in čustvene programe, ki mu to preprečujejo. Včasih se ob sporočilih sprožajo močna čustva ali spomini iz otroštva. Evalvacija je namenjena opolnomočenju, saj nudi vpogled v situacijo, razlago in hkrati podaja rešitve za izboljšanje zdravja in počutja.

Kako ti to koristi?

Po evalvaciji dobiš sporočila prevedena v konkretne aktivnosti, ki ti omogočajo napredek in delujejo kot praktični vodnik za izvajanje nasvetov.

Vsi nasveti o zdravljenju telesa se v evalvaciji preoblikujejo v poseben program samozdravljenja, prilagojen tvojim potrebam.

Evalvacija je pravzaprav tvoj osebni zemljevid in urnik za vsak dan. Sledenje temu ti pomaga hitreje doseči željene cilje in izboljšati svoje zdravje ter počutje.

ČETRTI KORAK

Po prejemu sporočil in evalvaciji imava še 3 srečanja (3x po 45 minut v živo preko spleta), ki vključujejo elemente coachinga:

Srečanja so namenjena postavitvi načrta za uvedbo sporočil v tvoj vsakdan, spodbujanju motivacije, prepoznavanju morebitnih ovir ter pomoči pri njihovem premagovanju. Prav tako vključujejo navodila za čim bolj samostojno delovanje po zaključku srečanj.

Kako ti to koristi?

Srečanja nudijo podporo pri vpeljavljanju novih navad v vsakdanje življenje, kar olajša in pospeši prehod.

Srečanja so namenjena tudi podpori, ko že uvajaš spremembe in nudijo pomoč pri reševanju morebitnih ovir, ki se pojavijo med procesom.

Pregledujeva izvedeno delo, kar omogoča boljši in hitrejši napredek.


CENA
NOTRANJA RESNICA - ZDRAVJE: 585 EUR


ZAKAJ SEM PRAVI NASLOV ZATE, DA TI PREDAM TVOJO NOTRANJO RESNICO V ZVEZI Z ZDRAVJEM?

Sem Polona Malovrh. Z zanimanjem za zdravje sem povezana že od nekdaj. Po izobrazbi sem magistra farmacije in v zdravstvu, farmaciji ter zdravilstvu aktivno delujem že več kot trideset let. V tem času sem se srečala s temnim svetom bolečine in bolezni - izkušnje, ki so se razvile ne le skozi mojo kariero, temveč tudi preko izkušenj mojih otrok ter, nazadnje, preko lastne izgorelosti.

Ob soočanju z izgorelostjo sem si pomagala s pridobljenim znanjem, a postopoma sem začela razkrivati bolj preprosto resnico: »Imaš preveč tistega, česar ne želiš, in premalo tistega, kar si želiš.« Odkrila sem mnogo informacij tudi v študiju metafizičnih vzrokov bolezni, kar je bilo dolgoletno moje zanimanje in kar sem vključevala v svoje zdravilske prakse. Metafizični vzroki bolezni izvirajo iz naših misli, prepričanj, vzorcev ter navad, ki se oblikujejo skozi življenje. Čeprav so ti vzroki bolj skriti, imajo velik vpliv na naše zdravje.

Bolj skrite dele sestavljanke lastne izgorelosti sem odkrivala s pomočjo kanaliziranih meditacij, skozi katere sem prejemala odgovore, usklajene s svojim srcem. Korak za korakom sem vse pridobljeno znanje vpeljevala v svoje življenje ter ga delila s strankami. Postopoma sem postala heart-centered life coach, ki pomaga posameznikom, željnim učenja o sebi in življenju v skladu s svojimi notranjimi željami.

Ne spodbujam ljudi k egoizmu, temveč k sočutnemu in srčnemu življenju - najprej do sebe, nato do drugih. V teh spoznanjih sem odkrila eno najmočnejših pomoči za lastno zdravje in počutje.


POGOSTA VPRAŠANJA (FAQ):

1. Ali poteka program v živo?

Drugi korak programa (posnetek) pripravim sama in ti ga pošljem na tvoj elektronski naslov. Vsa nadaljna srečanja potekajo v živo preko spleta.

2. Ali je potrebna kakšna priprava ali predznanje za ta program?

Ne, za ta program ni potrebno posebno predznanje ali priprava. Dovolj je, da imaš odprto srce in željo raziskovati različne možnosti.


PRAVILA POSLOVANJA

Posnetek z odgovori na tvoja vprašanja bo pri tebi okvirno v 60 dneh od plačila storitve. Ko je storitev plačana, se sproži proces izvedbe, zato vračilo stroška ni več mogoče.
Ob naročilu vpišeš svojo letnico rojstva in telefonsko številko, ki bo uporabljena za prejem gesla za dostop do posnetka.
Srečanja v živo preko spleta so časovno omejena in so na voljo pol leta po prejemu posnetka.
Program je zasnovan za podporo posamezniku in ni nadomestilo za nobeno medicinsko zdravljenje ali profesionalno svetovanje ter terapevtske posege.