Skip to main content

NOTRANJA RESNICA - POSLANSTVO

INDIVIDUALNI COACHING PROGRAM ZA POSLANTSVO (v živo preko spleta)

Individualni coaching program zate, če želiš raziskati svoje resnično poslanstvo, iskati poti za vstop na trg dela, izbrati najustreznejšo študijsko pot ali pa potrebuješ pomoč pri spremembi svoje kariere.

Pridobi občutek navdušenja, zadovoljstva in notranje izpolnjenosti, ko že po treh urah programa prejmeš jasna navodila svojega duhovnega vodstva, dobiš ključne korake za odkrivanje svojega poslanstva in postaneš kreator/kreatorka  svojega življenjskega namena.

Primerno zate, ki bi rad/a dobil/a konkretne informacije o svojem poslanstvu in karieri brez potrebe po preizkušanju vseh idej v praksi ter brez bremena neuspeha, ki se pogosto kaže skozi notranje nezadovoljstvo, slabo samopodobo, izčrpanost ter občutke izgorelosti zaradi nenehnega napornega dela brez smisla.

IMAŠ DOVOLJ NEIZPOLNJENOSTI, NOTRANJE PRAZNINE IN SPOROV Z LASTNO IDENTITETO?

Imaš občutek, da ne deluješ v skladu s svojimi resničnimi željami in vrednotami? Občutiš stres in tesnobo, ko razmišljaš o svoji prihodnosti? Se počutiš razdvojenega ali izgubljenega glede lastnih vrednot in prepričanj? Se ti zdi, da nekaj manjka in da ne živiš polno življenje?

TUDI TI LAHKO IMAŠ VSE PREDNOSTI, KI JIH PRINAŠA POZNAVANJE LASTNEGA POSLANSTVA.

Pridobil/a boš večjo jasnost glede tega, kaj te resnično navdihuje in kaj ti daje občutek izpolnjenosti. S tem si boš postavil/a jasnejše cilje, kar pripomore k bolj osredotočenemu in namenskemu pristopu v življenju. Pridobiš večjo motiviranost in produktivnost, kar lahko vodi v izboljšano delovno uspešnost in zadovoljstvo.

PROGRAM BO DELOVAL ZATE, NE GLEDE NA TO, DA:

 • je tvoj dan že sedaj poln obveznosti,
 • si človek, ki do sedaj še ni preizkusil nobenega podobnega programa,
 • si že v toku študija in se ti zdi, da si se že dokončno odločil/a,
 • imaš službo in še nisi prepričan/a, da bi kaj spremenil/a,
 • še nimaš nobene ideje o svoji karierni poti.

Jan

Za program sem se odločil zato, ker sem potreboval pomoč pri usmeritvi na poklicni poti, izboljšanju medosebnih odnosov in povečanju notranjega zadovoljstva z življenjem. Čeprav sem pogosto skeptičen pri tovrstnih oblikah terapij, sem bil tokrat izredno pozitivno presenečen. Dobil sem konkretne napotke, kam naj usmerim svojo delovanje, da se lahko bolje povežem sam s sabo in svojo dušo. Ozavestil sem nekatere nove stvari o svojem delovanju, ki se jih do sedaj nisem niti zavedal. Prav tako sem dobil nekaj namigov, kaj lahko pričakujem v prihodnosti, kar mi je še dodatno dvignilo motivacijo. Posnetke priporočam vsem, ki si želijo bolje spoznati svoje delovanje in se razviti v boljšo verzijo samega sebe.

Jan

Anja

Prejela sem bogata in konkretna sporočila o mojem poslanstvu, ki mi vlivajo pogum za nadaljnje življenje. Sedaj se tudi moj um bolje zaveda, kar jaz kot duša vem že od vedno. Iz srca priporočam vsem, ki se čutijo izgubljene, majhne in ne povsem prepričane zakaj so prišli na ta svet. Moje življenje je sedaj mnogo lažje in do sebe čutim več sočutja. Iskreno, ta sporočila so velik blagoslov.

Anja

Luka

Za Polonino pomoč sem se odločil v času prehodnega obdobja, ko sem zaključeval s študijem in iskal pot za naprej. Glava mi je govorila eno, notranji občutek nekaj drugega, ljudje okrog mene nekaj tretjega. Ko sem prvič poslušal Polonin posnetek, sem ostal brez besed. Prejel sem mnogo več, kot sem pričakoval, saj mi je pomagala ozavestiti stvari, ki se mi ponavljajo že celo življenje. Naenkrat je vse dobilo smisel. Dobil sem konkretne napotke, čemu naj se trenutno posvetim in kaj lahko pričakujem v prihodnosti. Lahko rečem, da mi je prihranila vsaj kakšnih 10 let mentalne telovadbe, ki bi jo izvajal, da bi prišel do teh spoznanj in jih tudi sprejel. Posnetek vodstva mi je izjemno dragocen in resnično sem hvaležen za pomoč, ki sem jo prejel.

Luka


TA PROGRAM JE PRIMEREN ZATE, ČE:

 • želiš biti kreator/kreatorka svoje karierne poti in se aktivno vključiti v korake za njeno uresničitev,
 • si želiš raziskati svoje notranje vrednote, strasti in interese, ter bolje razumeti svoje življenjsko poslanstvo,
 • potrebuješ jasnost in razumevanje glede svojih ciljev in usmeritve v življenju,
 • iščeš večjo motivacijo in samozavest za doseganje svojih življenjskih ciljev.

NI PA ZATE, ČE:

 • ne čutiš potrebe ali zanimanja za raziskovanje svojega poslanstva ali če meniš, da že jasno razumeš svoje cilje in namen,
 • pričakuješ da pride nek zunanji rešitelj in te reši,
 • verjameš, da je najboljše, če živiš enako kot doslej, in se ne želiš poglobiti vase, ker misliš, da bi lahko postalo še slabše.

KAKO PROGRAM POTEKA?

PRVI KORAK

Postaviš 3 svoja vprašanja, na katera trenutno želiš odgovor in pošlješ na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

DRUGI KORAK

Za namen vsakdanjega delovanja ima človek v možganih prisotno beta možgansko valovanje (zelo hitro valovanje). Vemo pa, da stik s seboj običajno navežemo v bolj umirjenih stanjih, kjer so prisotna bolj umirjena možganska valovanja (alfa, teta in delta). Za pridobitev odgovorov jaz zato uporabljam kanalizirano meditacijo, ki ji rečem Sporočila duhovnega vodstva.

Odgovore na tvoja vprašanja, ki jih pri tem pridobim, posnamem. Posnetki so običajno dolgi od 1 do 2 uri.  Odgovore poda Zavest spraševalca in ne odražajo mojega osebnega mnenja. Posnetek pošljem na tvoj elektronski naslov in je namenjen večkratnemu poslušanju, da »aha momenti« nastajajo znova in znova.

Kako ti to koristi?

Lahko postaviš čisto konkretna vprašanja v zvezi s poslanstvom in prejmeš odgovor.

Če se odločaš med dvema možnostma A in B, lahko preko sporočil dobiš izrisan scenarij za vsako pot in lažje sprejmeš odločitev.

Sporočila prinašajo rešitve, ki upoštevajo tvoje želje in razkrivajo več možnosti, kot jih sam zaznaš.

Sporočila te spodbujajo k delovanju v skladu s tabo in vsebujejo konkretne napotke za začetek ali spremembo.

Sporočila so zelo individualno prilagojena, kar se odraža v napotkih in tonu glasu v posnetku. Lahko dobiš umirjen ton, ki pomirja ali pa motivacijski ton, ki te spodbudi k delovanju.

TRETJI KORAK

Po sporočilih se srečava na evalvaciji (45 minut v živo preko spleta), kar pomeni razlago dobljenih sporočil. Pomeni, da jaz pred tem tvoj posnetek poslušam in pripravim načrt delovanja. Evalvacija je nastala kot rezultat večletnega pogovora s strankami, ki so želele sporočila prevesti v konkretne napotke in akcije v vsakdanjem življenju.

Človek včasih težje sliši glas svoje intuicije oz. ima v sebi neke miselne in čustvene programe, ki mu to preprečujejo. Včasih se ob sporočilih sprožajo močna čustva ali spomini iz otroštva. Evalvacija je ključni element za razumevanje in je namenjena opolnomočenju.

Kako ti to koristi?

Po evalvaciji dobiš sporočila prevedena v konkretne aktivnosti, ki ti omogočajo napredek in delujejo kot praktični vodnik za izvajanje nasvetov.

Vsi nasveti  se v evalvaciji prevedejo v konkreten program realizacije poslanstva.

Evalvacija je pravzaprav tvoj osebni zemljevid in urnik za vsak dan. Sledenje temu ti pomaga hitreje doseči želJene cilje.

ČETRTI KORAK

Po prejemu sporočil in evalvaciji imava še 3 srečanja (3x  po 45 minut v živo preko spleta), ki vključujejo elemente coachinga:

Srečanja so namenjena postavitvi načrta za uvedbo sporočil v tvoj vsakdan, spodbujanju motivacije, prepoznavanju morebitnih ovir ter pomoči pri njihovem premagovanju. Prav tako vključujejo navodila za čim bolj samostojno delovanje po zaključku srečanj.

Kako ti to koristi?

Srečanja nudijo podporo pri uveljavljanju novih navad v vsakdanjem življenju, kar olajša in pospeši prehod.

Srečanja so namenjena tudi podpori, ko že uvajaš spremembe, in nudijo pomoč pri reševanju morebitnih ovir, ki se pojavijo med procesom.

Pregledujeva izvedeno delo, kar omogoča boljši in hitrejši napredek.


CENA
 NOTRANJA RESNICA - POSLANSTVO: 585 EUR


ZAKAJ SEM PRAVI NASLOV ZATE, DA TI PREDAM TVOJO NOTRANJO RESNICO V ZVEZI S POSLANSTVOM?

Sem Polona Malovrh. Z zanimanjem za zdravje sem povezana že od nekdaj. Po izobrazbi sem magistra farmacije in v zdravstvu, farmaciji ter zdravilstvu aktivno delujem že več kot trideset let. V tem času sem se srečala s temnim svetom bolečine in bolezni - izkušnje, ki so se razvile ne le skozi mojo kariero, temveč tudi preko izkušenj mojih otrok ter, nazadnje, preko lastne izgorelosti.

Ob soočanju z izgorelostjo sem si pomagala s pridobljenim znanjem, a postopoma sem začela razkrivati bolj preprosto resnico: »Imaš preveč tistega, česar ne želiš, in premalo tistega, kar si želiš.« Odkrila sem mnogo informacij tudi v študiju metafizičnih vzrokov bolezni, kar je bilo dolgoletno moje zanimanje in kar sem vključevala v svoje zdravilske prakse. Metafizični vzroki bolezni izvirajo iz naših misli, prepričanj, vzorcev ter navad, ki se oblikujejo skozi življenje. Čeprav so ti vzroki bolj skriti, imajo velik vpliv na naše zdravje.

Bolj skrite dele sestavljanke lastne izgorelosti sem odkrivala s pomočjo kanaliziranih meditacij, skozi katere sem prejemala odgovore, usklajene s svojim srcem. Korak za korakom sem vse pridobljeno znanje vpeljevala v svoje življenje ter ga delila s strankami. Postopoma sem postala heart-centered life coach, ki pomaga posameznikom, željnim učenja o sebi in življenju v skladu s svojimi notranjimi željami.

Ne spodbujam ljudi k egoizmu, temveč k sočutnemu in srčnemu življenju - najprej do sebe, nato do drugih. V teh spoznanjih sem odkrila eno najmočnejših pomoči za lastno zdravje in počutje.

Čeprav sem se osredotočal/a na področje zdravja, sem večkrat opazil/a, da je napačna izbira študija ali karierne poti ovirala pot do zdravja. Te izkušnje so me močno pritegnile k raziskovanju pravega poslanstva posameznika, ki okrepi občutek izpolnjenosti, zadovoljstva in sreče.


POGOSTA VPRAŠANJA (FAQ):

1. Ali poteka program v živo?

Drugi korak programa (posnetek) pripravim sama in ti ga pošljem na tvoj elektronski naslov. Vsa nadaljna srečanja potekajo v živo preko spleta.

2. Ali je potrebna kakšna priprava ali predznanje za ta program?

Ne, za ta program ni potrebno posebno predznanje ali priprava. Dovolj je, da imaš odprto srce in željo raziskovati različne možnosti.

PRAVILA POSLOVANJA

Posnetek z odgovori na tvoja vprašanja bo pri tebi okvirno v 60 dneh od plačila storitve. Ko je storitev plačana, se sproži proces izvedbe, zato vračilo stroška ni več mogoče.
Ob naročilu vpišeš svojo letnico rojstva in telefonsko številko, ki bo uporabljena za prejem gesla za dostop do posnetka.
Program je zasnovan za podporo posamezniku in ni nadomestilo za nobeno psihološko ali drugo  profesionalno svetovanje.