Skip to main content

NOTRANJA RESNICA - NADGRADNJA

INDIVIDUALNI COACHING PROGRAM "NOTRANJA RESNICA - NADGRADNJA" (v živo preko spleta)

Individualni program zate, če že uporabljaš nasvete iz Sporočil duhovnega vodstva in Notranje resnice in si želiš nadgradnje oz. ti je ta način pridobivanja koristnih nasvetov zelo blizu.

Pridobi očutek zadovoljstva in notranjega miru, ko na svoja vprašanja, ki že dolgo časa zasedajo tvoje misli, prejmeš jasna navodila svojega duhovnega vodstva. Pri tem pridobiš širši pogled na situacijo in lahko bolje oceniš različne možnosti reševanja, najdeš inovativne rešitve ter sprejmeš bolj premišljene odločitve.

Če si radoveden/a glede informacij o svojem zdravju, življenjskem poslanstvu ali karieri, je ta program zate. Prav tako je primeren, če stojiš pred pomembno življenjsko odločitvijo in potrebuješ dodatne informacije, da se lažje odločiš. Če si želiš premagati osebne ovire in pridobiti globlje razumevanje svoje življenjske poti, je ta program prav tako zate.

ALI IMAŠ OBČUTEK, DA TE ŽIVLJENJSKA SITUACIJA DRŽI NA MESTU?

Čutiš, da se življenje nadaljuje, vendar se ti zdi, da se vedno znova znajdeš v isti situaciji, kar ti preprečuje napredovanje. Morda se bojiš koraka naprej, saj se ti zdi rešitev nepoznana.

NOTRANJI MIR IN ZADOVOLJSTVO STA DOSEGLJIVA CILJA

Pridobil/a boš vpogled v vzroke nastalega stanja in prejel/a nasvete, ki so povsem prilagojeni tebi.
Občutil/a boš olajšanje, saj boš vedel/a, da tudi najtežje situacije ne trajajo večno in imajo svoj smisel v tvojem življenju.

PROGRAM BO DELOVAL ZATE, NE GLEDE NA TO, DA:

  • si že zelo zaseden/a s svojimi obveznostmi,
  • si utrujen/a od hitrega tempa življenja,
  • čeprav verjameš v duhovnost, vendar razmišljaš, da so za reševanje ključnih življenjskih situacij morda bolj primerne druge metode.

Karin

Ste že kdaj bili na točki v svojem življenju, ko niste vedeli, kako naprej? Ko vas je situacija držala v svoji šapi in ste se počutili kot hrček na svojem kolescu. Prepričana sem, da so že vsi doživeli kakšno tako življenjsko situacijo. To se je pred leti zgodilo tudi meni. Vrtela sem se v krogu in nisem našla izhoda. Dokler od Polone nisem izvedela, da lahko vprašam kar svoje duhovne vodnike. A tako preprosto je to?!

Domača naloga, ki mi jo je dala Polona, sicer ni bila lahka. Imam na voljo tri vprašanja, ki jih zastavim svojim vodnikom v zvezi s svojo nemogočo situacijo. Panika. A samo tri? Katere? No, na koncu sem le našla ključna vprašanja za svoje vodnike.

Odgovor v obliki posnetka, ki sem ga dobila prek Polone, seveda ni bil pričakovan. Je bil pa zato zelo poučen. Odprla se mi je slika v celi totalnosti. Sporočila so mi dala misliti. In prišle so rešitve, ki jih do takrat nisem bila sposobna videti. Težko opišem občutke, ki so se mi porajali v tistih trenutkih, a bila sem hvaležna. Lahko rečem samo to: še dobro, da imamo taki kot sem jaz (ki ne morejo vprašati sami) Polono. Polona opravlja edinstveno in zelo dragoceno delo.

Omenila bi samo še eno majhno, a pomembno podrobnost. Posnetek zdaj večkrat poslušam, vsakič, ko sem v podobni dilemi in vedno slišim še kaj drugega, še bolj dragocenega. Polona, hvaležna sem ti, da svoj dar deliš z nami.

Karin

Ajda

K Poloni sem se na sporočilo duhovnega vodstva naročila že drugič, po 3 letih znova. Prvo sporočilo mi je služilo kar 3 leta. Vsakič, ko sem ga poslušala, sem slišala nekaj novega oz. je nek nov stavek dobil malce bolj razsežen pomen.

Ob tem sporočilu sem približno že vedela kaj pričakovati. Vedela sem da bom zagovoto slišala informacije, ki me bodo rahlo "šokirale", saj bodo zelo nepričakovane. Vedela sem tudi, da bom dobila napotke za naprej kam usmeriti svojo energijo in čemu dati velik pomen, da bo moj napredek čim hitrejši in učinkovit. Nisem se zmotila, vzpodbudnih napotkov, ki so bili izredno natančni je bilo toliko, da sem si jih nekaj prav zapisala, da jih bom uspela uresničiti. In seveda je bilo nekaj stvari s katerimi se moj um ob prvem poslušanju ni preveč strinjal. Rahel odpor sem tako že poznala in hkrati vedela, da ga bom premagala, saj mi duhovni vodniki želijo pomagati na najboljši možen način. Prav tako sem ob poslušanju dobila toliko "aha" momentov, kjer so se mi zložili vsi puzli do sedaj nedokončane sestavljanke. Težke preizkušnje so dobile še večjo vrednost, saj sem dobila delen vpogled zakaj. Najpomembnejše pa je, da sem dobila toliko vzpodbude, motivacije in napotkov, da sem začela živeti bistveno srečnejše, bolj polno in z večjim zaupanjem, da se vse odvija v pravi smeri.

Ajda

Nataša

Polono spremljam že več let. Sprva kot odlično bioresonančno terapevtko, ki je zdravilsko metodo nadgradila s poglabljanjem v metafizične vzroke bolezni, s čimer si je fantastično razširila pogled na psihično in fizično zdravje človeka. Nato je vzporedno z zdravilskimi znanji več let raziskovala djotiš, indijsko astrologijo, z natančnostjo katere me je nemalokrat šokirala in ne samo presenetila. Po zadnjem obisku pri njej, ko pa je zame prejemala sporočila mojih duhovnih vodnikov, se mi kljub temu, da je bila že prej izvrstna v tem, kar je počela, zdi, da je bilo vse prej le priprava na to, kar se ji je v zadnjih letih odprlo... globok notranji uvid, izostrena intuicija in jasnoslišni "kanal" do bitij razširjene zavesti, ki so naši spremljevalci, naši pomočniki, naši učitelji.

Izkušnja s Poloninim "prevajanjem" jezika mojih vodnikov v "zemeljskega" je bila zares čarobna. V jeziku, povsem drugačnem od Poloninega običajnega besedišča, sem prepoznala toliko vzporednic z mojim življenjem in trenutno situacijo, da sem osupnila. Ganjena do solz sem poslušala navodila in pojasnila ter se prepustila nežni energiji, ki žari iz Polone, ko se poveže z bitji svetlobe. Težko ubesedim hvaležnost Poloni, da sem jo lahko obiskala in mojim vodnikom, da so Polono izbrali za prenos svojih sporočil.

Polona, iz srca HVALA!
Nataša


KAKO PROGRAM POTEKA?

PRVI KORAK

Postaviš 3 svoja vprašanja, na katera trenutno želiš odgovor in pošlješ na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

DRUGI KORAK

Za namen vsakdanjega delovanja ima človek v možganih prisotno beta možgansko valovanje (zelo hitro valovanje). Vemo pa, da stik s seboj običajno navežemo v bolj umirjenih stanjih, kjer so prisotna bolj umirjena možganska valovanja (alfa, teta in delta). Za pridobitev odgovorov jaz zato uporabljam kanalizirano meditacijo, ki ji rečem Sporočila duhovnega vodstva.

Odgovore na tvoja vprašanja, ki jih pri tem pridobim, posnamem. Posnetki so običajno dolgi od 1 do 2 uri.  Odgovore poda Zavest spraševalca in ne odražajo mojega osebnega mnenja. Posnetek pošljem na tvoj elektronski naslov in je namenjen večkratnemu poslušanju, da »aha momenti« nastajajo znova in znova.

Kako ti to koristi?

Lahko postaviš čisto konkretna vprašanja v zvezi s svojo trenutno situacijo in prejmeš odgovor.

Če se odločaš med dvema možnostma A in B, lahko preko sporočil dobiš izrisan scenarij za vsako pot in lažje sprejmeš odločitev.

Sporočila te spodbujajo k delovanju v skladu s tabo in vsebujejo konkretne napotke za razreševanje življenjske situacije.

Sporočila so zelo individualno prilagojena, kar se odraža v napotkih in tonu glasu v posnetku. Lahko dobiš umirjen ton, ki pomirja ali pa motivacijski ton, ki te spodbudi k delovanju.

TRETJI KORAK

Po sporočilih se srečava na evalvaciji (45 minut v živo preko spleta), kar pomeni razlago dobljenih sporočil. Pomeni, da jaz pred tem tvoj posnetek poslušam in pripravim načrt delovanja. Evalvacija je nastala kot rezultat večletnega pogovora s strankami, ki so želele sporočila prevesti v konkretne napotke in akcije v vsakdanjem življenju. Človek včasih težje sliši glas svoje intuicije oz. ima v sebi neke miselne in čustvene programe, ki mu to preprečujejo. Včasih se ob sporočilih sprožajo močna čustva ali spomini iz otroštva. Evalvacija je namenjena opolnomočenju, saj nudi vpogled v situacijo, razlago in hkrati podaja rešitve za izboljšanje zdravja in počutja.

Kako ti to koristi?

Po evalvaciji dobiš sporočila prevedena v dejanske ukrepe. Ti ukrepi delujejo kot praktičen vodnik, ki ti pomaga napredovati.

Evalvacija je pravzaprav tvoj osebni zemljevid in urnik za vsakdanje življenje. Sledenje temu načrtu ti pomaga videti možnosti za izboljšanje in se premikati proti rešitvi v tvoji življenjski situaciji.


CENA
NOTRANJA RESNICA - NADGRADNJA: 288 EUR


POGOSTA VPRAŠANJA (FAQ):

1. Ali poteka program v živo?

Drugi korak programa (posnetek) pripravim sama in ti ga pošljem na tvoj elektronski naslov. Vsa nadaljna srečanja potekajo v živo preko spleta.

2. Ali je potrebna kakšna priprava ali predznanje za ta program?

Ne, za ta program ni potrebno posebno predznanje ali priprava. Dovolj je, da imaš odprto srce in željo raziskovati različne možnosti. Pomeni pa ta program nadgradnjo in je bolj primeren zate, če že uporabljaš nasvete iz Sporočil duhovnega vodstva in Notranje resnice oz. ti je ta način pridobivanja koristnih nasvetov zelo blizu.

PRAVILA POSLOVANJA

Posnetek z odgovori na tvoja vprašanja bo pri tebi okvirno v 60 dneh od plačila storitve. Ko je storitev plačana, se sproži proces izvedbe, zato vračilo stroška ni več mogoče.

Ob naročilu vpišeš svojo letnico rojstva in telefonsko številko, ki bo uporabljena za prejem gesla za dostop do posnetka.

Program je zasnovan za podporo posamezniku in ni nadomestilo za nobeno psihološko ali drugo profesionalno svetovanje.