Skip to main content

Martina

Martina

"Moj dveletni sin je imel ponavljajoče težave s streptokoknim obolenjem. Po štirikratni zaporedni  dozi antibiotikov sva se z možem odločila, da obiščeva bioresonančnega terapevta. Prijateljica mi je priporočila Polono iz Ljubljane in že čez en teden smo opravili testiranje. Polona je ugotovila, da  je potrebno okrepiti njegov  imunski sistem in ko bo le-ta dovolj močan  tudi  težav z bakterijo ne bo. Že po nekajkratnih terapijah se je njegovo zdravstveno stanje precej izboljšalo.

Po treh mesecih bioresonančnega zdravljenja smo končali s terapijami in rezultat je bil več kot očiten. Do sedaj še nismo potrebovali zdravljenja z antibiotiki in tudi njegovo počutje se je izboljšalo.

Po uspešno končani terapiji mojega sina sem se tudi jaz odločila za pregled. Imam namreč obolenje kože in sicer seboroični dermatitis. Pri meni je bila potrebna dieta brez pšenice, svinjine in sladkorja. Moja vztrajnost se izplačala saj se je stanje kože izboljšalo in tudi kilogrami so se zmanjšali- shujšala sem namreč  11 kilogramov.

Zadovoljna sem s Poloninim pristopom in ji zaupam, kajti rezultat je viden pri mojem sinu in meni."