Skip to main content

Eva

Eva

Pride v življenju trenutek, ko ti telo daje jasne znake, da nekaj pa res ne deluje kot bi bilo treba. Jaz sem konkretno to začutila v obliki neke stalno prisotne utrujenosti in razpoloženja, slabe prebave, slabe kože in še bi se kaj našlo.Na informacije o bioresonančni terapiji sem naletela že kakšno leto prej, kot sem se dejansko zanjo odločila. Lahko bi rekla, da se je nek premik v meni zgodil, ko sem kupila knjigo Resnice in zmote o kandidi. Res je tudi, da sva s Polono marsikdaj kakšno rekli o tej temi.

Dejansko je težko, predvsem v glavi, narediti ta premik, da se namesto k zdravniku odpraviš k terapevtu, ki ti poda odgovor (v kolikor ga pač sprejmeš) na marsikatero vprašanje glede zdravja in predvsem prikaže in pojasni stanje telesa in tudi duha v čisto drugačni luči. Tokrat sem se odločila, da zares storim nekaj zase in po pogovoru in začetnem testiranju, ko je ugotovila, kje je telo najbolj obremenjeno sva začeli s terapijo.

Prva na vrsti je bila kandida. Zame, ki sem bila prej res ljubitelj sladkega, je to pomenilo kar precejšen šok; kar sem občutila na začetku tudi v obliki nekakšne abstinenčne krize. Ampak dieta ni bila sestavljena tako, da se ne bi dalo preživeti. Še danes obožujem kakav in koruzne kosmiče (brez sladkorja seveda). Poskušam se še vedno držati navodil. Po opravljenem ciklu terapij je sledil premor, po tem pa sva nadaljevali tudi z drugimi terapijami.

Moram reči, da sem bila vedno zadovoljna s Poloninim pristopom in razlago tudi ostalih področij. Na terapije pripeljem tudi svojo hčerko.

Zaupam ji in sem jo priporočila marsikateremu poznanemu, kajti vidim, da gre za spremembo v načinu pristopa do svojega zdravja in za to spoznanje sem ji hvaležna.