Skip to main content

Resnica terja velik trud, odkrivanje, tveganje,
in od vas zahteva, da sami stopate po poti,
po kateri pred vami ni potoval še nihče.

~ OSHO ~

NOTRANJA RESNICA

Vsak posameznik ima svojo edinstveno notranjo resnico, ki jo odkriva in raziskuje skozi svoje življenje. Notranja resnica pomeni globlje razumevanje samega sebe in lastnih resničnih občutij, kar vključuje tudi prepoznavanje lastnih vrednot, strasti in resničnega namena.

SEDEM PREDNOSTI, KI TI JIH PRINAŠA POZNAVANJE LASTNE NOTRANJE RESNICE

Avtentičnost

Poznavanje lastne notranje resnice ti pomaga živeti bolj avtentično življenje, kjer so tvoja dejanja, vrednote in odločitve usklajene s tem, kar zares čutiš in verjameš.

Osebna rast

Raziskovanje notranje resnice je ključno za osebno rast in razvoj. Ko se zavedaš svojih resničnih želja, strasti in potreb, lahko razvijaš svoje potenciale in izboljšuješ kakovost svojega življenja.

Sreča

Razumevanje lastnih vrednot in življenjskega namena, ki izhajajo iz notranje resnice, je pogosto povezano z občutkom zadovoljstva in sreče. Ko živiš v skladu s svojimi resničnimi željami, se poveča občutek izpolnjenosti.

Notranja usklajenost

Ko prepoznaš svojo notranjo resnico, se lahko bolj uskladiš z lastnim ravnanjem. To vodi do boljšega razumevanje sebe in izboljšanja odnosov s drugimi.

Duševno zdravje

Raziskovanje notranje resnice lahko prispeva k duševnemu zdravju. Razumevanje lastnih čustev, potreb in prepričanj vodi k boljšemu obvladovanju stresa in soočanju z izzivi.

Osebna odgovornost

Zavedanje lastne notranje resnice ti omogoča prevzem osebne odgovornosti za lastno življenje. Namesto da bi se zgledoval po pričakovanjih drugih, bolje slediš svojim ciljem.

Boljše odločanje

Poznavanje notranje resnice pomaga pri sprejemanju boljših odločitev, saj se odločitve gradijo na resničnih vrednotah in ciljih posameznika.

Skupaj ti razlogi kažejo, da zanimanje za notranjo resnico prispeva k celovitemu in izpolnjenemu življenju ter k boljšemu razumevanju samega sebe, zato te povabim na programe NOTRANJE RESNICE.

NOTRANJA RESNICA - ZDRAVJE

NOTRANJA RESNICA - ZDRAVJE

PROGRAM V ŽIVO PREKO SPLETA

Individualni coaching program zate, če imaš diagnosticirano bolezen oz. se želiš izogniti napakam v življenju, ki bi lahko vodile do takšnih stanj.

NOTRANJA RESNICA - POSLANSTVO

PROGRAM V ŽIVO PREKO SPLETA

Individualni coaching program zate, če želiš raziskati svoje resnično poslanstvo, iskati poti za vstop na trg dela, izbrati najustreznejšo študijsko pot ali pa potrebuješ pomoč pri spremembi svoje kariere.

 

NOTRANJA RESNICA - NADGRADNJA

PROGRAM V ŽIVO PREKO SPLETA

Individualni program zate, če že uporabljaš nasvete iz Sporočil duhovnega vodstva in Notranje resnice in si želiš nadgradnje oz. ti je ta način pridobivanja koristnih nasvetov zelo blizu.