Skip to main content

Eva

Eva
Odkar se zavedam svojega obstoja, čutim, da sem bila in sem "drugačna", vsaj tako sem poslušala celo svoje življenje. Iskala razloge, raziskovala različne tehnike, da bi končno našla pot k sebi. Od uradno priznanih pristopov do takih precej ezoteričnih. A priznam, da je bilo v mojem življenju še vedno precej zmede in razpršenosti. V zadnjih desetih letih sem tudi svoje življenje postavila precej na glavo, pogumno korakala naprej, a še vedno me je nekaj vleklo nazaj. Kot da ne bi vedela, kaj naj na tej Zemlji sploh počnem.
 
Da sem začela bolj spoznavati svoje telo, razumeti, zakaj se nekaj dogaja, je bila Polona zaslužna že s strokovnim in neverjetno predanim delom bioresončne terapevtke. Spreminjati se je začelo zavedanje telesa, kaj vnašam, kaj pijem, kako si lahko pomagam brez klasičnih zdravil. A kljub temu sem še vedno begala in nisem razumela, da je ključ spremembe v meni. To zmedo v meni je razsvetlila Polonina predaja duhovnih sporočil. Po majhnih korakih sem začela hoditi in delovati na drugačen način. Daleč od tega, da je vse popolno in da se zgodi sprememba čez noč. Ampak se preprosto zavedam svojega obstoja, svojega telesa, diha.
Čutim globoko hvaležnost in vem, da ko si čisto na tleh gre pot samo še navzgor Na začetku sem se počutila zelo razgaljeno, na trenutke presenečeno, zmedeno in sem si mislila, le kako pa moji vodniki vedo, kaj je dobro zame? A ko sem začela v praksi udejanjati njihova "navodila", malo in počasi, so se določene spremembe kar zgodile. Potrebna sta čas in vztrajnost.
 
Izgrajujem svoj mozaik življenja, vsak dan znova dodam kakšen mali košček. Sedaj tudi vem, da sem imela ta glas globoko v sebi in ga moram večkrat čutiti in mu slediti, je moja dragocenost in imamo ga vsi, samo dovoliti je potrebno in malo utišati glavo. In tudi, ko pride težka situacija in mi ni lahko, vem, da nisem sama in grem naprej.
 
Polona od srca hvala,
Eva