Skip to main content

Kako prepoznati darove duše?

Kako prepoznati darove duše?

Kateri poklic ja zame? Katera kariera je primerna za mene?

Pomlad je čas, ko potekajo vpisi na srednje šole, fakultete in v ospredje prihaja izbira poklicne poti. Kako se pravilno odločiti? Kako prepoznati svoje darove, talente, potenciale? Kako se pravilno odločiti v tej množični izbiri? Kako prepoznati in živeti svoje poslanstvo?‍

Izbiramo sami, ali pomagamo izbirati svojim otrokom. Opremljeni smo z znanjem in izkušnjami od rojstva do danes in s tem ocenjujemo različne možnosti. To pa ne pomeni, da smo opremljeni z vsem potrebnim vedenjem za pravilno izbiro nečesa, kar naj bi se udejanilo npr. šele čez 10 let in danes to ne obstaja.

Kako si lahko pomagamo?

Zelo močno orodje za pravilno izbiro so naši občutki s katerimi se resnično zavedamo sebe. Uporabljamo jih lahko kot močan pokazatelj. Ob tem dogodku se počutim dobro, ob tem pa slabo. Ob tem predmetu v šoli uživam, ob tem pa komaj čakam da bo konec. Misel, da opravljam določeno delo, sprošča v meni občutke radosti in veselja. Zakaj je to pomembno? Ker smo tako bolj povezani sami s sabo in dobivamo bolj jasno sliko kaj si želimo. Malo tudi utišamo um, ki ima vedno pripravljen svoj izračun. Um bo pomemben za naše delovanje, ko bo potrebno to izbiro izpeljati. Če je preveč vključen v samo izbiro, nas lahko zapelje in potem dobivamo popačene informacije ( npr.: s to izbiro ne boš mogel živeti, ta poklic ni cenjen, kdo pa to sploh še dela,...).

Vsi smo že slišali stavek: »Ta človek je rojen za to delo«. Pod to si predstavljamo, da je človek že na svet prinesel določene darove, ki jim lahko rečemo tudi darovi duše. Svet, kot ga poznamo, je bil zgrajen brez zavesti duše. Bolj smo vajeni delovanja iz nivoja osebnosti, kjer glavno vlogo igra naš um. Če pa smo sposobni prepoznati darove duše in jih prevesti na raven osebnosti, imamo 100 % garancijo za uspešno in kakovostno življenje.

Če si želite življenje v skladu s svojimi darovi in vam še niso v celoti prepoznavni, vas vabim na Sporočila duhovnega vodstva. S sporočili pridobite takojšen in natančen vpogled v svoje dane potenciale, s katerimi si izgradite svoje uspešno in kakovostno življenje.

Za pomoč pri vaši življenski odločitvi smo Sporočilom duhovnega vodstva znižali ceno 108 EUR  90 EUR, ki velja med 29.3. do vključno 11.4.2021.

O mnenju stranke Eve v obdobju, ko je odločala o svoji nadaljnji študijski poti si lahko preberete tukaj.

Polona

Naročam se na sporočila duhovnega vodstva.

Več o duhovnem vodstvu