Skip to main content

Barbara

Barbara

Za bioresonanco pri Poloni sem se odločila, ker sem začutila, da mi lahko pomaga pri težavah z revmatoidnim artritisom. Revmatske težave so se začele par mesecev po porodu in so bile tako hude, da sem zaradi bolečin v desnem zapestju že skoraj postala levičarka. Spala sem lahko le na hrbtu in samo odeja s katero sem bila pokrita mi jepovzročala bolečine. Skeleče bolečine v različnih delih telesa so bile tako hude, da sem se zbujala in nisem mogla spati. Zjutraj sem komaj hodila, bolečine so bile v podplatih, gležnjih, kolenih. Stopnice so bile zame »nočna mora«.

Po diagnozi sem se odločila za post in spremenila prehrano. Iz jedilnika sem črtala meso, kravje mleko, gluten in vnesa čimveč presnega. Nekaj sem naredila s karmično diagnostiko in vajami energijske medicine. Potem pa sem spoznala Polono.

Do tu sem si izboljala približno 90% stanja. Še vedno sem imela zelo vneto desno koleno in gleženj. Zaradi otekline na zadnji strani kolena nisem mogla počepniti, niti klečati, tudi na mehki podlagi ne. Težave v gležnju pa so bile občasno tako hude, da sem šepala in težko hodila. Otečeni in boleči so bili tudi mali sklepi rok.

Na osnovnem pregledu se je Polona pošteno potrudila, da je našla moteče dejavnike v mojem telesu. Strokovno mi je razložila moje stanje in predlagala način terapije.

Že po dveh mesecih terapije 1 krat tedensko, so se začeli pojavljati prvi rezultati. Nekega dne sem prvič po porodu (od tega je sedaj skoraj tri leta) skoraj počepnila. Kljub še vedno prisotni bolečini sem vedela, da sem na pravi poti in se veselila vsake naslednje terapije. Sedaj, po skoraj treh mesecih terapije z lahkoto počepnem in čepim. Juhuhu, to je tako super, če lahko uporabljaš svoje telo. Rezultati so tudi na ostalih sklepih.

Še vedno se držim svojega jedilnika, telovadim in se izogibam stresu. Pri vsem tem pa mi že ves čas ob strani stoji moj ljubeči partner, ki skrbi, da se redno gibam na svežem zraku.