Skip to main content

Pogoji poslovanja

Andravita d.o.o.
Polona Malovrh, mag. farm.
IBAN SI56 6100 0000 6229 396
DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
ID številka za DDV: 85625388

Splošni pogoji poslovanja

Splošne in ostale pogoje poslovanja kot upravljalec spletnega mesta določa Andravita d.o.o. (v nadaljevanju upravljalec), ki storitve in darilne bone prodaja v svojem imenu in za svoj račun.

Naročnik ob naročilu storitve ali darilnega bona potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja in se strinja s objavljeno politiko zasebnosti ter druge objavljene pogoje poslovanja, ki jih je upravljalec objavil na spletnih straneh andravita.si.

Naročnik se ob naročilu opredeli kot fizična ali pravna oseba. Naročnik storitve je lahko samo oseba, ki je stara najmanj 18.

Spletna naročila bonom bomo dostavili na vaš naslov ali drugo lokacijo po vaši izbiri. Če želite, jih lahko tudi osebno prevzamete pri nas.

Upravljalec in fizične osebe medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov. Za pravne in fizične osebe, ki opravljajo pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.

Cene in drugi prodajni pogoji

Na spletni strani upravljalec v ceniku objavlja aktualne cene storitev (DDV ni obračunan v skladu s 1.odstavkom 94.člena ZDDV-1).

Naročila darilnih bonov po plačilu prejmete brezplačno na naslov v Sloveniji skladno z naslovom, ki ste ga opredelili za dostavo.

Objavljene cene v ceniku se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Predračuni veljajo tri dni v kolikor ni posebej dogovorjeno drugače.

Darilni bon ima rok uporabe pol leta od dneva izdaje.

Način plačila in plačilni pogoji

Izberite način plačila, ki vam najbolj odgovarja.

Plačilo je možno izvesti preko sistema Paypal ali preko predračuna.

Naročene storitve ali darilne bone lahko preko vaše spletne banke poravnate z nakazilom na bančni račun objavljen na spletni strani upravljalca. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo.

Odstop od naročila plačanih storitev, reklamacije

Prijava na tečaje ali druge storitve se potrdi s plačilom. Po plačilu se sproži proces izvedbe, zato vračilo stroška ni več mogoče.

Upravljalec si pridrži pravico, da zaradi osebnih okoliščin spremeni datum izvede ali odpove tečaj. V primeru odpovedi tečaja, se znesek plačila naročniku povrne v celoti. V primeru, da je naročnik odsoten na enem ali večih srečanjih tečaja, se to ne nadomešča ali kakor koli drugače kompenzira.

Neunovčene darilne bone lahko v 14 dnevih od nakupa vrnete in zahtevate vračilo celotnega zneska. Za vnovčene bone vračilo denarja ni mogoče. Andravita d.o.o. ni odgovorna, če darilni bon izgubite, vam ga ukradejo, ga založite ali ga nekdo uporabi brez vašega dovoljenja.

Različica: april-2024