Skip to main content

Email: info@andravita.si | Delavni čas: Med tednom, po naročilu.

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Splošne in ostale pogoje poslovanja kot upravljalec spletnega mesta določa Andravita d.o.o. (v nadaljevanju upravljalec), ki storitve in darilne bone prodaja v svojem imenu in za svoj račun.

Spletna naročila bonom bomo dostavili na vaš naslov ali drugo lokacijo po vaši izbiri. Če želite, jih lahko tudi osebno prevzamete pri nas.

Kupec se ob naročilu opredeli kot fizična ali pravna oseba.

Kupec ob naročilu storitve ali darilnega bona potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja in se strinja s politiko zasebnosti objavljene na tej strani ter druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravljalec objavil na teh straneh.

Upravljalec in fizične osebe medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov. Za pravne in fizične osebe, ki opravljajo pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.

Cene in drugi prodajni pogoji

Na spletni strani upravljalec v ceniku objavlja aktualne cene storitev (DDV ni obračunan v skladu s 1.odstavkom 94.člena ZDDV-1).

Naročila darilnih bonov po plačilu prejmete brezplačno na naslov v Sloveniji skladno z naslovom, ki ste ga opredelili za dostavo.

Objavljene cene v ceniku se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Predračuni veljajo tri dni v kolikor ni posebej dogovorjeno drugače.

Darilni bon ima rok uporabe pol leta od dneva izdaje.

Način plačila in plačilni pogoji

Izberite način plačila, ki vam najbolj odgovarja.

Plačilo je možno izvesti preko sistema Paypal ali preko predračuna.

Naročene storitve ali darilne bone lahko preko vaše spletne banke poravnate z nakazilom na bančni račun objavljen na spletni strani upravljalca. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo.

Odstop od naročila plačanih storitev, reklamacije

Fizične osebe, ki sklenejo naročilo na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico da v zakonskem roku odstopijo od naročila plačanih storitev, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

V 14 dneh od nakupa lahko vrnete neunovčene darilne bone in zahtevate vračilo celotnega zneska. Za vnovčene bone vračilo denarja ni mogoče. Andravita d.o.o. ni odgovorna, če darilni bon izgubite, vam ga ukradejo, ga založite ali ga nekdo uporabi brez vašega dovoljenja.

Različica: januar-2021