Skip to main content

Manca

Manca

Za bioresonančno zdravljenje v Andraviti sem se odločila zaradi dolgoletnih težav s Chronovo boleznijo. Za kronično vnetno črevesno boleznijo boleham že 15 let. V tem času bolezen praktično nikoli ni bila popolnoma v mirovanju. Aktivno me je spremljala celo otroštvo in kasneje v mladosti, kljub zdravljenju z imunosupresivi, kortikosteroidi in biološkimi zdravili.

Kot mlada, aktivna športnica in ljubiteljica alpinizma se s slabo prognozo in invalidnostjo, ki jo ta bolezen lahko prinese, ne morem sprijazniti.

S Polono sodelujeva že skoraj eno leto. Učinek terapij in stroge diete se je pokazal že po treh tednih. Opazila sem izboljšanje počutja, siptomi Chronove bolezni (napihnjenost, vetrovi, krvave driske, bolečina v črevesju) so popolnoma izginili. Prvič po 15. letih se spet počutim zdravo, neustavljivo pri svojih kariernih ciljih in alpinističnih podvigih. Kar je pa je najpomembneje, volja za popolno ozdravitev, ki sem jo med sprehajanjem iz ene bolnišnice v drugo že zdavnaj izgubila, je močnejša kot kadarkoli prej.

Življenje s kronično boleznijo je polna nepredvidljivih zapletov in zahteva spremembo življenjskega sloga, prilagoditve in potrpežljivost.