Skip to main content

Slavi in Klara

Slavi in Klara

Hči se je pred osmimi meseci odločila, da gre na pregled k Poloni, saj je bila nenehno utrujena in je imela pogoste glavobole. Ker sem tudi sama imela že dolga leta probleme s prebavo in alergijo, sem se odločila, da grem še jaz.

Tako sva se skupaj odpravili k Poloni. Na pregled nisem šla z namenom, da bi začela zdravljenje, ampak le, da izvem kaj mi povzroča probleme. Hči je bila že odločena, da bo hodila na terapije, jaz pa sem se po končanem pregledu, v hipu odločila, da začnem s terapijami.

Polona je ugotovila, da ima hči glavobole zaradi naloženega aluminija v možganih  (od cepljenja) in da ima alergijo na kravje mleko in pšenico. Meni pa je ugotovila, da imam bakterijo, ki mi povzroča alergijski odziv na kravje mleko in pšenico. Obema pa je odkrila še kandido.

Ker sva njeno priporočilo, da bi bilo dobro imeti dietno prehrano vzeli resno, sva že naslednji dan začeli z dieto. Iz prehrane sva izločili sladkor,  belo moko, kravje mleko in svinjsko meso. Na začetku sva imeli nekaj težav, saj ko začneš brati deklaracije na kupljenih izdelkih, vidiš, da  nimaš  skoraj kaj kupiti. Na srečo imamo domačo zelenjavo in tudi drugi meso se da dobiti pri nas res naravno vzrejeno. Ko sva se še poglobili v zdrave izdelke, ki so v prodaji, kmalu nisva imeli z dieto nikakršnih težav več.

Učinki terapije in diete so se pokazali zelo hitro. Prebava se je uredila, hčerkini glavoboli in utrujenost so izzveneli.

Obe sva imeli mnogo več energije in boljše splošno počutje.

Polonin pristop nama je zelo všeč. V nič te ne sili, vedno pa da kakšen dober nasvet ali namig, ki ti da misliti in potem se odločiš sam.

Ker nama je novi način prehrane všeč in nama dobro dene, mislim, da se ga bova še naprej držali. Sigurno se bova k Poloni še vrnili. Upam sicer, da ne zaradi bolezni ampak bolj po kakšen nasvet in podporno terapijo.

Na tem mestu bi se v svojem in hčerkinem imenu še enkrat zahvalila Poloni za vse dobre nasvete in vzpodbudne besede.