Skip to main content

Alenka

V zadnjih letih sem imela vedno več težav od kroničnega kašlja, težav s kožo, bila sem utrujena, zaradi prevzemanja veliko dela in zahtevnih projektov sem bila neprestano pod stresom, nisem spala, kar je v trenutku sodu izbilo dno. Vse tehnike sproščanja, daljši dopusti, veliko gibanja v naravi, manj dela ni bilo dovolj...V spoznanju, da tako ne bo šlo več, sem veliko že naredila preko spoznavanja - poslušanja sama sebe, kaj vse je bilo napačno, kaj čutim, kaj želim. A ni bilo dovolj: kako naj poslušam samo sebe, svoje srce, kako močan je moj ego in vzorec, ki ga srce ne preglasi? Nisem dovolj dobra, lastna zahteva po potrjevanju s strani drugih, vse to mi jemlje energijo. Težko sem se prepričala, da tega ne potrebujem.
Tako sem se skupaj s Polono, pri kateri se zdravim tudi z bioresonanco, odločila za branje duhovnih sporočil. Nisem bila popolnoma prepričana kaj lahko pričakujem.
Ob poslušanju posnetka me je najprej dušilo, jokala sem, proti koncu pa zadihala s polnimi pljuči in odločena, da delam na sebi po navodilih s posnetka: s poslušanju svoje notranje intuicije, z vajami poslušanja svojega srca. Spoznanja, ki sem jih prejela, so tako resnična, že prej so se pojavljala, a v precej nejasni obliki. Določena spoznanja so me presenetila. Naj povem le enega od njih: tudi doma sem preveč zadev naredila sama, se jezila na ostale člane, namesto, da jih preprosto prijazno prosim za pomoč. Dobila sem jasne namige za moja vprašanja, pojasnila vzrokov mojih težav, usmeritev glede tega, kaj me veseli, kako sem povezana z naravo in naj to čuvam, kako naj iščem srčne ljudi in nove izzive glede službe... Dobila sem moč, da bom sporočilo večkrat prebirala. Posnetek mi je dal izhodišča za delo na sebi.

Poloni sem neizmerno hvaležna za to poslanstvo, ki ga sami v sebi žal izgubljamo in vse premalo poglobljeno iščemo. Naj nas vodi srce!
Vsakemu, ki se znajde v precepu, toplo priporočam, da preko Polone pridobi spoznanja o sebi in napotke kako izboljšati svoje in življenje svojih bližnjih!
Alenka

Hvala😁