Skip to main content

Karin

Mnenje Karin

Ste že kdaj bili na točki v svojem življenju, ko niste vedeli, kako naprej? Ko vas je situacija držala v svoji šapi in ste se počutili kot hrček na svojem kolescu. Prepričana sem, da so že vsi doživeli kakšno tako življenjsko situacijo. To se je pred leti zgodilo tudi meni. Vrtela sem se v krogu in nisem našla izhoda. Dokler od Polone nisem izvedela, da lahko vprašam kar svoje duhovne vodnike. A tako preprosto je to?!

Domača naloga, ki mi jo je dala Polona, sicer ni bila lahka. Imam na voljo tri vprašanja, ki jih zastavim svojim vodnikom v zvezi s svojo nemogočo situacijo. Panika. A samo tri? Katere? No, na koncu sem le našla ključna vprašanja za svoje vodnike.

Odgovor v obliki posnetka, ki sem ga dobila prek Polone, seveda ni bil pričakovan. Je bil pa zato zelo poučen. Odprla se mi je slika v celi totalnosti. Sporočila so mi dala misliti. In prišle so rešitve, ki jih do takrat nisem bila sposobna videti. Težko opišem občutke, ki so se mi porajali v tistih trenutkih, a bila sem hvaležna. Lahko rečem samo to: še dobro, da imamo taki kot sem jaz (ki ne morejo vprašati sami) Polono. Polona opravlja edinstveno in zelo dragoceno delo.

Omenila bi samo še eno majhno, a pomembno podrobnost. Posnetek zdaj večkrat poslušam, vsakič, ko sem v podobni dilemi in vedno slišim še kaj drugega, še bolj dragocenega. Polona, hvaležna sem ti, da svoj dar deliš z nami.
 
Karin