Skip to main content

Marjana

Mnenje - Marjana

K Poloni sem začela hoditi pred štirinajstimi leti, na zdravljenje z bioresonanco. Seveda sem do sedaj poznala samo obisk pri zdravniku, ki mi bo z uradnimi zdravili pozdravil moje zdravstvene težave. Pred leti sem imela težave s kandido. Ko sem jemala uradna zdravila, je delovalo, ko pa sem z jemanjem zaključila, sem bila na istem, težave s kandido so se ponovile. Moja hčerka, ki je že zdravila svojo punčko pri Poloni, mi je predlagala, naj poskusim z bioresonanco. Malo skeptično sem res pristopila k "stvari". Po enem mesecu terapij, stroge diete, spremembe prehrane, so se začeli kazati prvi rezultati. S Polono sva se veliko pogovarjali o mojih težavah in sem res prišla do spoznanja, da je na meni, da moram veliko spremeniti v življenju z načinom razmišljanja, prehranjevanja, da bom žela uspehe. To pa ni bilo enostavno. S terapijami in homeopatskimi zdravili, sem uspešno rešila še nekaj zdravstvenih težav. Kaj je vnetje mehurja, sploh ne vem več. Prav tako razne viroze, gripe, se me le redko dotaknejo. Kar se tiče kovida, sem enostavno prišla skozi, to pomeni, da sem ohranila naravno odpornost.
Pred časom, pa mi je Polona ponudila nadgradnjo v mojem samozdravljenju, in sicer Sporočila duhovnega vodstva. Rabila sem kar nekaj časa, da sem se ojunačila in napisala tri vprašanja, na katera sem kmalu dobila tudi odgovore. Ko sem poslušala konkretne nasvete, jih nisem prav dobro razumela, ker se nisem odločila za analizo. S ponujenimi rešitvami nisem točno vedela, kaj z njim pravzaprav početi.
Po določenem času sem se še enkrat odločila za Sporočila duhovnega vodstva, tokrat z analizo (Notranja resnica). Ko sem poslušala enourni zapis duhovnih vodnikov, sem ugotovila, da je vse, kar mi govorijo res in da je v naši družini res tako. Po prejetju odgovorov sva navezali stik in predebatirali odgovore, ki sem jih prejela.
Dobila sem konkretna navodila, kako naj delujem v bodoče. Dejanja, ki naj jih izvajam, so mišljena dobesedno, konkretno, da se bo iskrica v naših odnosih spet prižgala. Veliko razmišljam o slišanem in počasi, korak za korakom že izvajam konkretne rešitve. Bolje razumem moža, hčerko in sina. Začutila sem, kje me najbolj potrebujejo, na katerih področjih, in nekako že delujem v tej smeri, in mislim da uspešno. Začenjam s posameznimi dejanji, z ljubeznijo, nežnostjo, dobrimi vibracijami, drobnimi pozornostmi...
Ni mi žal, da sem se odločila za pomoč. Vem, da sem na pravi poti in da bo naša družina še našla skupno pot.

Marjana