Skip to main content

Del moje zgodbe

Del moje zgodbe

Z vami bi rada delila del moje osebne zgodbe, ki se je odvijala pred dobrimi 10 leti. Zopet sem se je zavedala, ko sem si ogledala video iz 12. redne seje Odbora za zdravstvo, na katerem govori gospa Biserka Ilin, dr. med., ki ima za seboj 36 let klinične prakse. Verjamem, da ste si ga mnogi že ogledali, vendar je zame to velika RESNICA, ki jo želim deliti z vami.

Takrat sem zaradi slabega zdravstvenega stanja otrok izstopila iz farmacije in začela z bioresonančno prakso. Vsi tisti, ki poznate bioresonanco, veste, da s to metodo lahko testiramo obremenitve na telesu. Tako je prišel tudi dan, ko so rezultati testiranja pokazali prisotnost aluminija na možganih mojega otroka. Vedela sem, da je možen prehod aluminija preko krvno-možganske pregrade in vedela sem, da določena cepiva vsebujejo aluminijeve adjuvanse. Vendar sprejeti vse to kot resnico, pa je bilo zame neizmerno težko. Še večje vprašanje pa je bilo, kako bi to lahko očistili?

Odrasla sem z zdravstvom in to pot začela na Srednji zdravstveni šoli in nadaljevala na Fakulteti za farmacijo. Kot magistra farmacije sem imela 10 let delovnih izkušenj v prodaji farmacevtske industrije. Moj um je vztrajno ponavljal naučeno znanje, življenje pa mi je kazalo drugačno resnico. Da, tudi to je možno. Tudi to se lahko zgodi.

V videu je to zelo lepo razloženo. Lahko še vedno vztrajamo, da šteje samo znanstvena raziskava. Moje bioresonančno testiranje ne sodi v to, tudi 36 let izkušenj ni znanstvena raziskava. Vsak naj se odloči sam. Vendar jaz VEM in izkušnje, o katerih govori zdravnica, so se me močno dotaknile, saj so del moje osebne zgodbe. Če se je dotaknilo tudi vas, delite s prijatelji ...

Video si oglejte tukaj ...

Ostanite zdravi in veliko ? vam želim.

Polona