Skip to main content

Odkrij skriti ključ do zdravja in boljšega počutja

Ljubezen do sebe

Na tem blogu smo velikokrat raziskovali metafizične vzroke bolezni, ki so plod naših misli, prepričanj, vzorcev in navad. Poseben vpliv na naše zdravje ima tudi čustveno stanje, v katerem preživljamo večino časa.

Osebno sem mnogo let posvetila preučevanju teh vzrokov bolezni, in verjamem, da je še mnogo ljudi, ki si želijo razumeti globlje razloge za stanje svojega telesa. Vendar pa na koncu vsa metafizična zdravljenja delijo skupni imenovalec - ljubezen do sebe.

V letošnjem letu smo že praznovali praznik ljubezni, praznik materinske ljubezni in praznik, ki izraža božjo ljubezen do človeštva. Danes pa si lahko pričaraš praznik ljubezni do samega sebe. V ta namen ti pošiljam kanalizirana sporočila in meditacijo: »Kopel edinstvenosti«. Vsak človek je edinstven in neponovljiv. Če kdaj pozabiš na to dejstvo, imaš sedaj priložnost, da se okopaš v kopeli edinstvenosti in si povrneš ljubezen do sebe, ki je osnova metafizičnega zdravljenja.

Srčen 💜 pozdrav,

Polona

P.s. Če ti izraz »kanalizirana sporočila in meditacija« ni znan, te vabim, da prebereš razliko med kanalizirano in vodeno meditacijo.