Skip to main content

Kakšna je razlika med kanalizirano in vodeno meditacijo?

Meditacija

Oseba, ki kanalizira, se poveže z višjimi nivoji Zavesti kot so angeli, duhovni vodniki, ipd. Sprosti svoj um in dovoli, da informacije prehajajo skozenj. Pri tem ne gre samo za informacije, ki se prenašajo, temveč tudi za energijo, ki prihaja zraven iz teh višjih dimenzij. Pri kanaliziranih meditacijah ni namen samo sproščanje telesa ali čustev, namen je razširiti zavedanje, se povezati z globljim delom sebe, se transformirati in se dobesedno resetirati. Kljub temu, da besedilo ni nujno logično našemu umu, občutimo meditacijo na drugih nivojih zavedanja. Energija, ki jo čutimo v telesu po kanalizirani meditaciji, je naša energija in ostane z nami tudi po koncu meditacije.

Vodena meditacija poteka pod vodstvom nekega zunanjega voditelja, ki ustvari to meditacijo iz svojega uma, iz svojega znanja, veščin in izkušenj. To lahko vključuje navodila za sprostitev, vizualizacijo določenih scenarijev ali poglobitev v določene občutke. Namen vodenih meditacij je pomagati posamezniku doseči globlje stanje sprostitve, osredotočenosti ali notranjega miru.

Ključna razlika med tema dvema praksama je v tem, kako informacije ali vodstvo prihajajo do posameznika - ali preko kanaliziranja iz zunanjega vira pri kanaliziranih meditacijah ali preko vodenja s strani zunanjega voditelja pri vodenih meditacijah.

Srčen 💜 pozdrav,

Polona