Skip to main content

Ali trenutno doživljaš pomembne spremembe v svojem življenju?

Ali trenutno doživljaš pomembne spremembe v svojem življenju?

Tudi sama se trenutno soočam s podobnimi izzivi in morda lahko deliva izkušnje.

Pred 15 leti se mi je zgodila že ena velika sprememba s prehodom iz farmacije v zdravilstvo. Ta korak je bil tedaj precej drzen, saj bioresonanca ni bila široko poznana.

Sedaj se je pri meni zopet zgodila velika sprememba. Prenehala sem z bioresonanco. Odločila sem se, da se v celoti posvetim raziskovanju in odkrivanju skritih elementov, ki prispevajo k našemu zdravju, ter iskanju lastnega življenjskega poslanstva.

Za raziskovanje skritih elementov uporabljam kanalizirano meditacijo, ki jo imenujem Sporočila duhovnega vodstva, ki skupaj s svetovanjem sestavlja program Notranja resnica. Zelo sem hvaležna zate, ki si to že preizkusil/a in pridobljene nasvete uporabljaš v svojem življenju.

Tudi kadar se veselimo sprememb, pogosto doživljamo notranje konflikte. Osebno se velikokrat sprašujem, "Kaj če?" in to prinaša neugodne občutke. Če si tudi ti na prelomnici in se soočaš s poplavo misli, bom vesela izmenjave izkušenj. 

Jaz si ob neugodnih občutkih pomagam s svojo notranjo resnico, ki me vsaj malo pomiri in mi omogoča dokaj varno plovbo v morju sprememb.

Srčen 💜 pozdrav
Polona

P.s.
Pomembno je vedeti, da nismo sami v obdobju sprememb. Če nimaš fizične prisotnosti sogovornika, lahko poiščeš podporo v duhovnem sogovorniku. Vabim te na programe Notranje resnice, kjer lahko skupaj raziskujeva to pot skozi spremembe.