Skip to main content

SKUPNIH 14 LET!

Uf, a je res že toliko? V oktobru mineva 14 let od mojega začetka zdravilstva.

Z vami bi rada delila nekaj utrinkov in zgodb iz teh časov. Še bolj pa me zanimajo vaše zgodbe in utrinki, ki so vam ostali v spominu ob našem druženju  v Andraviti. Veliko ste mi jih povedali po telefonu, imam jih tudi na mailu. Žal ne morem deliti tistega, kar mi osebno poveste, kljub temu, da bi to marskikomu drugemu bila velika dobrobit. Vsak stavek, spomin ali nasvet, ki ga delite, je lahko za drugega človeka veliko spoznanje ali rešitev njegovih problemov. Iz tega razloga vas prosim, da svoje zapise delite v komentarjih.

Iz tega razloga vas prosim, da svoje zapise delite na FB .

Začetki so bili namenjeni intenzivnemu izobraževanju, saj mi je bilo velikokrat težko preklopiti iz farmacevtskega znanja v celostno obravnavo. Razmišljanje bakterija – antibiotik, sem zamenjala z razmišljanjem o plesnivi steni v kopalnici (ni pomembno sredstvo za odstranjevanje plesni, temveč vlaga v kopalnici). Doma sem se ukvarjala z atopičnim dermatitisom obeh otrok in nabirala izkušnje o krepitvi imunskega sistema pri otrocih. Tako so tudi med strankami prevladovale družine z majhnimi otroci. Nekateri od teh otrok sedaj skupaj z mojimi gulijo srednješolske klopi.

Sčasoma se je tehtnica prevesila v bolj odraslo populacijo in smo se več ukvarjali s psihofizičnimi stanji. Smo se smejali in jokali. Veliko je bilo tudi težkih diagnoz in  ob tem se mi je malo zamajala vera v bioresonančno zdravljenje in nasvete o zdravem slogu življenja. So nekateri upoštevali vse, napredka pa ni bilo nobenega. Se spomnim ženske, ki je imela težave s kožo in se stanje ni premaknilo nikamor. Ponavadi taki odnehajo, ona pa je še kar hodila na tretmaje. Spoznali sva se malo bolj in sem jo začela spraševati kako živi in česa si želi v življenju. Navedla je več stvari, ena od glavnih pa je bila, da se želi preseliti. Jaz seveda nisem nepremičninski agent   in ji tukaj nisem mogla veliko pomagati. Sem ji pa od takrat dalje dajala podporo in vzpodbudo. Resno je začela sestavljati plan selitve, kljub temu, da ni bilo možno to storiti takoj. Stanje kože se je začelo izboljševati z neverjetno hitrostjo. Koža se je pozdravila, selitev pa se je kasneje tudi zgodila.

V meni so taki primeri vzpodbudili veliko zanimanje za psihofizično stanje človeka oz. za metafizično zdravljenje. Svoje znanje sem nadgradila s študijem vedske astrologije djotiš in metafizičnimi vzroki bolezni. To je bilo veliko let opora ljudem, ki so se name obračali s kroničnimi stanji. Ta svetovanja so prerasla obseg bolezni in prešla na svetovanja o življenju.

Vsi tisti, ki me dobro poznate veste, da so mi teme življenjskega svetovanja oz. life coachinga najljubše. V zadnjih treh letih sem to storitev nadgradila in dodala še spirit in je nastal spiritual life coaching, ki mu jaz zaenkrat še pravim Sporočila duhovnega vodstva. Najboljše svetovanje nastane, ko lastna Zavest svetuje lastni osebnosti. Več o tem bom z vami delila v prihodnjih objavah. Mnenja udeležencev, ki so to že preskusili, si lahko preberete na duhovnem vodstvu. Srčno vabljeni, da to preskusite tudi vi.

skupnih 14 let sonce

Se veselim vašega odziva na naših skupnih 14 let. Polona