Skip to main content

Regeneriraj se 100% na dopustu – Izvedi kako!

Notranja resnica

Bliža se čas dopustov in čas je, da si zagotoviš počitek, ki ne le obnovi tvoje zaloge energije, temveč ti pomaga ustvariti tudi rezervo. Veliko ljudi izbere destinacijo in aktivnosti na dopustu glede na pretekle izkušnje, cenovno dostopnost ali enostavnost rezervacije. Če smo dopust izbrali na tak način, je velika verjetnost, da se bomo na dopustu lepo imeli in spočili. Lahko ga bomo preživeli ob zanimivih aktivnostih in prijetni družbi. Ko bomo prišli domov, bo nekaj časa občutek še trajal, potem pa se bo razblinil ob vsakodnevni rutini. Če bodo obveznosti narasle, se bomo spraševali, če smo na dopustu sploh bili, ker smo tako utrujeni.

Tudi, če imaš dopust že rezerviran, beri naprej.

Kaj pa, če lahko svoj dopust izkoristiš za 100 % regeneracijo in si ustvariš energijsko rezervo?

To je čisto enostavno, če veš, da telo ni samo skupek celic, tkiv, organov in nekega mehanizma, ki vse skupaj poganja. Telo je tudi skupek čustvenih in energijskih zapisov, ki so zelo individualne narave. Zato je tudi regeneracija telesa zelo individualna.

V zadnjih letih, odkar kanaliziram sporočila za zdravje in regeneracijo telesa v okviru programa Notranja resnica, sem predala že mnogo zelo osebnih napotkov, ki nimajo nič skupnega s splošnimi nasveti za zdravje in imajo velik učinek, ko jih vpeljemo v svoje življenje.

Zakaj je tako? Zato, ker ti nasveti ne prihajajo od razmišljanja te osebe, temveč prihajajo iz srčnih možganov. Ja, iz srčnih možganov. Kaj je to? To je 40.000 živčnih celic, ki so jih nevroznanstveniki poimenovali srčni možgani. Kaj je pomembno? To, da imajo 5000x večje elektromagnetno polje kot naši zgornji možgani in imajo zato na naše življenje veliko večji vpliv. Telo je povezano direktno s srčnimi možgani in se regenerira, ko delujemo s skladu z njimi.

 Izberi dopust, ki je usklajen s tvojimi srčnimi možgani in doživi pravo regeneracijo. Tukaj je nekaj predlogov, ki so jih priporočili srčni možgani strankam v programu Notranja resnica:

 - obisk visokogorja in več tišočakov,

 - sprehodi v gozdu in sedenje na štoru,

 - kampiranje v šotoru z razmetanimi stvarmi okoli njega in pripravljanje zelo enostavnih obrokov,

 - obisk daljnih dežel z vulkani,

 - bivanje v odročnem obmorskem kraju, kjer ni skoraj nič,

 - obisk večjih mest s kulturnimi prireditvami,

 - potovanje v orientalske dežele,

 - obisk obmorskih mest in ogled tehničnih muzejev,

 - bivanje v nastanitvah z možnostjo kulinaričnega ustvarjanja in peke kruha,

 - dopustovanje v »niču« s čim manj aktivnostmi, npr. na svetilniku,

 - nenačrtovano potovanje po navdihu,

 - obisk barvitih tržnic v velikih mestih (kot sta npr. La Boqueria v Barceloni in Mercado central v Valenciji) in okušanje lokalne kulinarike.

 - obisk držav, ki na zunaj odražajo neko neurejenost, vendar prinašajo mir (npr. Indija),

 - spoznavanje ženskega indijskega načina življenja in kulture, ter nošenje njihovih oblačil.

 To niso običajni dopusti, temveč dopusti, ki so usklajeni s srčnimi možgani. Takšen dopust ti prinese popolno regeneracijo in celo energijsko rezervo za prihodnost. Tudi po koncu takšnega dopusta ostanejo energijski spomini in pogosto tudi navdih, kaj početi doma, da to energijo ohranjaš. Če kaj od naštetega resonira s tabo, uporabi. Če pa želiš prejeti svoj individualni predlog dopusta, preberi naprej.

 Želim izvedeti kakšen dopust me bo 100% regeneriral in napolnil z energijo. Prijavljam se na program Notranja resnica.

 Tudi, če že imaš rezerviran dopust, lahko izveš, kako svoj prosti čas optimalno izkoristiti za popolno regeneracijo in ustvarjanje energijske rezerve.

 

Srčen 💜 pozdrav,

Polona

P.s.Vse skrivnosti popolne regeneracije telesa so že v tebi. Dovoli si jih odkriti.